"بهمن جعفری" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحد در زمینی به مساحت حدود هفت هزار مترمربع لوله های آبرسانی و آبیاری کشاورزی را تولید می کند و در فاز اول ۶ فرصت مستقیم شغلی ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: سرمایه ثابت این واحد ۱۲۶ میلیارد ریال است و ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیز در قالب سرمایه در گردش توسط بانک تعاون به آن پرداخت شده است.
وی توضیح داد: این واحد در سال های گذشته در زمینه تولید کود کامل فعالیت می کرد که به دلیل بدهی توسط بانک صنعت و معدن تملیک شده بود که به صورت اقساطی توسط سرمایه گذار خریداری و با نصب ۲ خط تولید لوله های پلی اتیلن احیا و راه اندازی شد.
جعفری اضافه کرد: لرستان و استان های همجوار دارای ظرفیت بالای کشاورزی هستند و با توجه به خشکسالی های اخیر و ضرورت استفاده از سامانه های آبیاری؛ بازار فروش این واحد رونق دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان همچنین گفت: ۵۶ واحد صنعتی استان از سالهای گذشته به تملک بانک ها درآمده است که مزایده چند مرحلهای واگذاری این واحدها به سرمایهگذار جدید تا پایان امسال برگزار میشود.
جعفری افزود: با توجه به دستورالعمل بانک مرکزی، مقرر شده است که تمامی بانک ها در طول سال، چهار بار مزایده را انجام دهند تا واحدهای تملک شده به افراد حقیقی و حقوقی دارای اهلیت مالی و فنی واگذار شود.
وی اظهار داشت: تعیین تکلیف واحدهای تملک شده یکی از برنامه های اصلی صمت استان در سال جاری می باشد که در این راستا مقرر شده است درصورتی که واحدهای تملک شده مشکلات حقوقی و قضایی داشته باشند نسبت به رفع آن در استان اقدام شود.
وی با بیان اینکه بیشترین واحد تملک شده مربوط به بانک ملت است ادامه داد: این بانک بیشترین تسهیلات بنگاه های زودبازده را از سال ۸۴ تا ۸۶ پرداخت کرده است.
جعفری بدون اشاره به سرمایه اولیه واحدهای تملک شده تصریح کرد: باتوجه به افزایش قیمت ها در سال های اخیر ، حجم سرمایه گذاری و اشتغال واحدهای تملک شده در حال به روز رسانی است که همراه با برآورد دقیق امکانات زیرساختی و زمین ، توسط بانک ها ارزیابی مجدد انجام می شود.
آیین راه اندازی مجدد این واحد با حضور محمد مهدی برادران خلخالی معاون صنایع عمومی وزارت صمت برگزار شد.
نظر شما