سفر به کهنوج با یاد آزاده شهید شهسواری

کرمان - ایرنا - هرچقدر هم پای صحبت خانواده شهدا بنشینیم، هر تعداد دقیقه و ساعت هم شنونده گوشه‌گوشه‌های زندگی‌شان باشیم باز نخواهیم توانست یک لحظه‌ای که آنان لمس و تجربه کرده‌اند را حس کنیم؛ بویژه اگر آن خانواده متعلق به آزاده شهیدی باشد که بعد از آزادی از دست بعثی‌ها در خاک کشورمان شهید شده است.

به گزارش ایرنا، دیدار با خانواده آزاده شهید محمد شهسواری کوتاه بود و مختصر، چون تراکم برنامه های سفر استاندار زیاد بود و چند محل دیگر هم باید بازدید می کرد؛ اما همین فرصت خلاصه هم کفایت می کرد تا در فضایی معنوی، در اتاقی که خود شهید حضور فیزیکی نداشت، ردپا و اثرات حضور و زندگی اش را درک کنیم.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان که خودش از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس است، عصر چهارشنبه پس از آنکه در جیرفت توقفی کوتاه داشت و از پایانه صادراتی محصولات کشاورزی این شهرستان بازدید کرد به کهنوج رفت و همان ابتدای حضورش نیز در محل گلزار شهدای گمنام آرمیده در این شهر حاضر شد.

وی پس از غبارروبی مزار شهدا و ادای احترام به شهدای گمنام به اتفاق نماینده مردم جنوب استان در مجلس و دیگر مسئولان محلی به سمت خانه خانواده شهید شهسواری رفت تا هم خاطرات دوران دفاع مقدس را زنده کند و هم از خانواده این آزاده شهید احوالی پرسیده باشد.

سفر به کهنوج با یاد آزاده شهید شهسواری

طبق روال مرسوم و معمول دیدار مسئولان با خانواده های شهدا، مدیران بیشتر شنونده بودند؛ درستش هم همین است که در این ملاقات ها با هر فرصت زمانی که باشد بیشتر حرف های خانواده های شهدا شنیده شود. استاندار کرمان نیز ضمن احوالپرسی از اعضای خانواده این شهید، وقت خود را به شنیدن سخنان آنان و برخی مسائلی که مطرح کردند اختصاص داد.

آزاده شهید سردار محمد شهسواری که سوم اسفند ۱۳۳۴ در روستای شیخ‌آباد کهنوج به دنیا آمد، با شروع جنگ تحمیلی، به جبهه رفت که حضورش در جنگ با آغاز «عملیات بیت‌المقدس» مصادف بود.

محمد شهسواری در ۲۲ اسفند ماه ۶۳ طی عملیات بدر، در شرق رودخانه دجله به اسارت نیروهای بعثی درآمد. در این مقطع حساس و دردناک از زندگی دنیایی محمد بود که غیرت علوی‌اش، حماسه بی نظیری را در تاریخ ملت ایران به نام او ثبت کرد. 
شهید شهسواری در سال ۶۹ به همراه سایر اسرا به کشور بازگشت و پس از آن از سوی مسئولان نیز مورد تفقد قرار گرفت و از دست رییس جمهور وقت مدال شجاعت دریافت کرد.
اما آزاده سرافراز، باقی سال‌های عمر خود را به سرایداری یک مدرسه گذراند و سرانجام در ۲۰ مرداد ماه ۷۵ در حالی که عازم مأموریت محوله از سوی لشکر ۴۱ ثارالله (ع) بود، در مسیر زاهدان به فیض شهادت نایل آمد.

تیم همراه استاندار وقتی داشتند خانه خانواده شهید شهسواری را ترک می کردند، هنوز در ذهن داشتند شرایط خاص زندگی این آزاده شهید را مرور می کردند و فداکار پس از این دیدار به باقی برنامه های سفرخود در کهنوج پرداخت.

بازدید از مجتمع معدنی تیتانیوم، دیدار با طلاب حوزه علمیه برادران و شرکت در شورای اداری کهنوج از دیگر برنامه های استاندار در این شهرستان اعلام شده است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha