به گزارش خبرنگار ایرنا، علی شعبانی روز چهارشنبه در جلسه مردمی سازی حکمرانی، افزود: مردمی سازی حکمرانی آنچنانکه از عنوانش پیدا است موضوعی روشن، روان و جا افتاده در جامعه است ولی عمل کردن به آن الزامات و شرایطی دارد.
وی افزود: این موضوع، آنقدر مهم بوده که عنوان نظام ما جمهوری اسلامی شده و به لحاظ اهمیت و جایگاه مردم، کلمه جمهوریت در عنوان نظام آمده و در سیره ائمه اطهار(ع) به ویژه در سیره حضرت امام علی(ع) نیز بر اهمیت و جایگاه مردم پرداخته شده است.
شعبانی اضافه کرد: اهمیت و جایگاه مردم در برخی عرصه های کشور مثل انتخابات جلوه ویژه و جهانی پیدا کرده و بعد از انقلاب به طور میانگین سالانه یک انتخابات برگزار شده ولی در برخی عرصه ها این جایگاه و اهمیت بروز پیدا نکرده است.
وی افزود: با شیوع کرونا کشور با استفاده از ظرفیت مردم در مقابله با این بیماری موفق عمل کرد ولی کشورها و قدرت های جهانی که از روحیه جهادی و مشارکت دادن مردم در امور حکمرانی بهره مند نبودند موفق عمل نکردند و حتی در تهیه ماسک نیز ناتوان بودند.
شعبانی گفت: ظرفیت مردم در مدیریت امور جامعه و حکمرانی بسیار بالا است و باید مسوولان قدر آن را بشناسند و میدان را به مردم واگذار کنند و استفاده از این ظرفیت را تنها محدود به انتخابات نکنند.
وی گفت: کمک مردم در تامین امنیت نیز بسیار زیاد است و در اقتصاد نیز اگر به مردم بیشتر میدان داده شود رتبه اقتصادی ایران که طبق گزارش صندوق بین المللی ۱۴ است بسیار بهتر خواهد شد.
نظر شما