۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵
کد خبرنگار: 1363
کد خبر: 84824892
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خور و بیابانک نیازمند سرمایه گذاری در بخش گردشگری  و بوم‌گردی است

اصفهان- ایرنا- فرماندار خور و بیابانک گفت:این شهرستان ظرفیت و استعدادهای بسیار مناسبی برای توسعه و رونق بوم گردی و گردشگری دارد که لازمه آن سرمایه گذاری در این حوزه است.

احمدرضا طحانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر میراث و سنت دیرینه ی مردم که از هر ارز و ارز آوری ارزشمند تر است  افزود: توسعه گردشگری این شهرستان و بهره گیری بیشتر از ظرفیتهای این بخش نیازمند تدوین نقشه راه و سند جامع است.

وی ادامه داد: باید در صنعت ارزشمند گردشگری برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم تا فرهنگ جامعه از حضور گردشگران تاثیری نپذیرد و ما صادر کننده  ارزش ها و فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی باشیم.
فرماندار خور و بیابانک گفت: گردشگری می تواند منشاء و محور توسعه شهرستان باشد، مشروط بر اینکه برای معرفی ظرفیت های شهرستان تلاش مضاعف شود.  

وی سرمایه گذاری را پیشانی توسعه در هر منطقه بیان کرد و افزود: این شهرستان مستعد سرمایه گذاری در تمامی حوزه هاست و بنابراین باید از ظرفیت سرمایه گذاران بهره بگیریم.
طحانی خاطرنشان کرد: نیاز است با ارتقای زیرساخت‌های لازم همچون ایجاد هتل و واحدهای اقامتی، برای ارائه خدمات بهتر و افزایش ماندگاری مسافران و گردشگران در شهرستان خوروبیابانک برنامه ریزی و سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
وی تقویت زیرساخت‌های گردشگری در این شهرستان را مهم برشمرد و افزود: موقعیت خاص خوروبیابانک و وجود انواع جاذبه های دیدنی و گردشگری سبب شده است تا اجرای طرح های گردشگری توجیه اقتصادی قابل توجهی داشته باشد.
فرماندار خور و بیابانک ادامه داد: این شهرستان با داشتن جاذبه‌های طبیعی و تاریخی کم‌نظیر، به مقصدی برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هر یک از آثار تاریخی و طبیعی، مجموعه ای از فرصت های گردشگری در این شهرستان است.
عباسعلی ایرجی افزود: این موضوع نه تنها در آثار تاریخی و طبیعی بلکه در ارزشهای فرهنگی و دینی آن نیز نهفته است.
وی گفت: بافت تاریخی و معماری کویری روستاهای گردشگری خور و بیابانک، مهمان نوازی و پذیرایی گرم کویرنشینان این فرصت را فراهم کرده است که شهرستان دارای بهترین گنجینه های گردشگری باشد.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک ادامه داد: قابلیت های فراوان گردشگری در خور و بیابانک موجب شده است تا اشتغال پایدار در این صنعت رونق دو چندانی داشته باشد.
وی افزود: هم اکنون خور و بیابانک ۲هتل، یک اقامتگاه سنتی، ۶۵ اقامتگاه بوم گردی، یک مهمانپذیر، یک سفره خانه سنتی دارد و ۲۴درصد بوم گردی استان در خور و بیابانک است و از این مجموع ۱۳درصد در شهرها و ۸۶ درصد در روستا فعال هستند که زمینه اشتغال ۲۳۵ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده است.  
ایرجی خاطرنشان کرد: اکنون ۲۷ واحد اقامتگاه و مجتمع گردشگری در دست اقدام است که مجموع واحدهای گردشگری خور و بیابانک به ۹۷ واحد افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: اقامتگاه های بوم‌گردی شهرستان خور و بیابانک در شهرهای خور، جندق، روستاهای بیاضه، گرمه، مصر، فرحزاد، نیشابور، مهرجان، هد، نصرآباد، هفتومان، محمد آباد و عروسان کوره گز، عروسان گلستان، نهرود، چاه‌ملک و ایراج پذیرای مسافران عبوری و گردشگران هستند.
وی با اشاره به شناسایی و ثبت آثار تاریخی شهرستان در فهرست آثار ملی گفت: از مجموع ۱۶۱ اثر تاریخی شناسایی شده در خور و بیابانک ۱۴ اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که پرونده چهار اثر جهت  ثبت ارسال و ۶ اثر دیگر هم در دست تکمیل مستندات جهت ثبت می باشد.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خور و بیابانک افزود: نارنج قلعه بیاضه، آرامگاه استاد حبیب یغمایی، بقعه شمس الدین محمد مهرجان، مسجد عربها، آب انبار ابراهیم آباد، خانه یغما، خانه کافی، مسجد جامع جندق، مسجد جامع فرخی، مسجد جامع بیاضه، قلعه جندق، خانه جلال ثابتی، قلعه ایراج، بافت سنتی روستای ایراج آثاری است که ثبت ملی شده و این آثار از دوره های ساسانی اسلامی، پهلوی، ایلخانان، قاجاریه، صفویه، صدر اسلام، سلجوقی و قرن هفتم است.

به گزارش ایرنا، شهرستان خور و بیابانک قطب اقامتگاه‌های بوم گردی کشور و اصفهان است که با ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز این استان قرار دارد.  
این شهرستان از شمال با شهرستان دامغان در استان سمنان، از جنوب با شهرستان اردکان در استان یزد، از شرق با شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی و از غرب با روستای چوپانان در شهرستان نایین هم مرز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha