ستاد اجرایی فرمان امام (ه) هزینه درمان ناباروران را پرداخت می‌کند

مراغه- ایرنا- معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این ستاد، هزینه‌های درمان ناباروران را تقبل می‌کند و تاکنون نیز تامین هزینه‌های درمان ۲۷۰ هزار نابارور را در سطح کشور بر عهده گرفته است. 

«سیدمصطفی سیدهاشمی» یکشنبه شب در جشن غدیر خم در مسجد امام حسن عسکری (ع) مراغه، افزود: بر اساس آمارها تاکنون یک نفر از هر ۱۷ نابارور مورد حمایت ستاد اجرایی درمان شده است که امیدواریم این تعداد افزایش یابد.

وی با بیان اینکه بعد از سه سال حدود ۲ میلیارد نفر از ۸.۵ میلیارد نفر از جمعیت جهان بالای ۶۰ سال سن خواهند داشت، بیان کرد: مساله پیری جمعیت که رهبری نیز آن را گوشزد کرده اند، بسیار مهم است و تامین هزینه درمان ناباروران علاوه بر تاثیری که در زاد و ولد دارد، نشاط را به خانواده‌ها باز می‌گرداند.

وی همچنین با اشاره به برخی دیگر از خدمات حمایتی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بیان کرد: تامین هزینه‌های کاشت حلزون برای ناشنوایان و مشارکت در هزینه‌های درمان برخی بیماریهای  صعب‌العلاج از طریق تولید دارو از دیگر اقدامات ستاد است تا جایی که اخیرا واحد تولید داروهای «ام اس» و سرطان رحم نیز افتتاح شد. 

ایران اولین کشور تولیدکننده واکسن اومیکرون در دنیاست

معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: نخستین واکسن اومیکرون در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تولید و هفته گذشته مجوزهای مربوط به آن از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شد.

سیدهاشمی اضافه کرد: علاوه بر آن ششمین کشور تولیدکننده واکسن کرونا در سطح دنیا هستیم تا جایی که ظرف ۶ ماه ۱۵ میلیون دُز واکسن تولید شده است.

به گفته وی واکسن کرونای برکت به برخی از کشورها از جمله نیکاراگوئه و کوبا به میزان ۲۰ هزار دُز برای هر کشور اهدا شده است.

وی به یکی دیگر از فعالیت های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در دوره شیوع کرونا اشاره و بیان کرد: این ستاد در مدت ۲۳ روز ۷۴ دستگاه دوخت ماسک را  فراهم و بزرگترین واحد تولید ماسک را با ظرفیت پنج میلیون ماسک در روز راه‌اندازی کرد. 

سیدهاشمی خاطرنشان کرد: یکی از محققان مراغه‌ای کشور نیز تولید هلیوم از گاز اتان را در دستور کار قرار داده که واحد تولید آن با یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) راه‌اندازی شده و سود آن صرف امور خیریه می‌شود. 

وی اضافه کرد: بخشی از سود این واحد تولیدی در قالب تسهیلات در اختیار نیازمندان و کارآفرینان قرار می‌گیرد تا جایی که با معرفی این ستاد ۸۱۱ نفر در مراغه برای توسعه کسب و کار خود از این تسهیلات استفاده کرده‌اند. 

موسسه خیریه عمران مراغه ۳۳ سال قبل در تهران راه‌اندازی شد

«سیدمصطفی سیدهاشمی» که چهار دوره نمایندگی مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت و اکنون به گفته خودش ۵۱ سال سابقه کار دارد، بیان کرد: موسسه خیریه عمران مراغه جزو قدیمی‌ترین و قانونی‌ترین موسسه‌هایی است که ۳۳ سال قبل در تهران راه‌اندازی شد.

وی اضافه کرد: این موسسه دارای نشریه، هیئت مدیریه و صورت‌های مالی حسابرسی شده و شفاف است و کار اقتصادی انجام نمی‌دهد بلکه خیریه است.

سیدهاشمی بیان کرد: این موسسه خیریه در جشن گلریزانی که اردیبهشت سال جاری در مراغه برگزار شد، ۷۵ میلیون تومان برای آزادی زندانیان غیرعمد کمک کرد و بزرگانی چون طاهری، مهکام، فرهودی، قنادی و شخصیت‌های دیگر مراغه‌ای در این موسسه عضویت دارند. 

وی با تاکید بر اینکه مراغه‌ای ها نباید اتحاد خودشان را در مسیر توسعه شهرستان از دست بدهند، بیان کرد: برای آبادی شهرستان همه باید دست در دست هم بدهند و امیدواریم مردم به خاطر غدیر، عقد اخوت ببندند و برای توسعه روزافزون شهر دست در دست هم بدهند. 

غدیر بعد از ولادت پیامبر مهمترین واقعه تاریخ بشریت است

معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچنین برخی وقایع علمی، طبیعی و تاریخی را برشمرد و با بیان اینکه غدیرخم پس از ولادت پیامبر اکرم (ص) مهمترین واقعه تاریخ بشریت است، بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) در آخرین حج خود هم احکام را به مسلمانان آموخت و هم پیام مهم‌اش را به آنان رساند.

سیدهاشمی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) به توصیه‌های قبلی نیز اکتفا نکرد و در صحرای غدیر بار دیگر همه را جمع کرد زیرا پیام بزرگی داشت؛ بر همین اساس چهار نفر را انتخاب کرد تا پیامش را به جمعیت ۱۰ هزار نفری آن روز در غدیر خم برسانند و در حقیقت پژواک صدای پیامبر باشند؛ دست امیرالمومنین(ع) را گرفت و بالا برد و فرمود: « مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ»

وی اظهار داشت: پیامبر در غدیر خم جانشین بعد از نبوت را معرفی کرد و در آنجا از حاضران بیعت گرفت و فرمود که این سخنان را به گوش غایبان برسانید و این جلسه در حقیقت عمل به سفارش پیامبر اکرم (ص) است که طی شب عید غدیر در مراغه برگزار می‌شود. 

وی تاکید کرد: غدیر باید روشن و شفاف بماند و جهانی شود زیرا علی (ع) فقط به شیعه تعلق ندارد بلکه انسان بزرگی است که برای شناخت ابعاد شخصیتی ایشان باید به نهج‌البلاغه مراجعه شود؛ کتابی که ۲۴۱ خطبه و ۷۹ نامه دارد و عظمت علی (ع) را به خوبی نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا این آیین با دعوت کانون توسعه مراغه در شب عید غدیر برگزار شد و جمعی از معتمدان و مسئولان نیز در آن حضور داشتند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha