ارتقا فرهنگ پیشگیری در پلدختر نیازمند هم افزایی بین دستگاهی است

خرم آباد – ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان با بیان اینکه فرهنگ پیشگیری و مقابله با مواد مخدر در این استان ضعیف است، گفت: ارتقا این فرهنگ در پلدختر نیازمند هم افزایی بین دستگاهی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا در پلدختر،  اردشیر صفاپور روز یکشنبه درجلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در پلدختر اظهار کرد: از آنجا که مسئله مواد مخدر به تمامی حوزه‌های امنیتی، سیاسی ،اجتماعی، فرهنگی و غیره ربط پیدا می کند، مقابله با آن امر پیچیده و سختی است که نیازمند همکاری، هماهنگی و هم افزایی تمام دستگاه ها است.

 وی افزود: برنامه های فرهنگی در زمینه مبارزه با مواد مخدر در سطح استان انجام شده ،اما کافی نیست و انتظار خانواده‌ها و مردم بیشتر از این است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: میزان کشفیات موادمخدر با اینکه مستلزم زحمات و جانفشانی نیروهای انتظامی است و به قیمت جان آنها تمام می شود، اما تنها یک اطلاع رسانی و به معنی فرهنگ سازی نیست.

وی افزود: خواسته ها و انتظار مردم در دو چیز خلاصه می‌شود، یکی مبارزه با خرده فروشان در محله ها و دیگری مشاهده نشدن معتاد متجاهر در ملاعام است.

صفاپور یادآور شد: دشمن به وارد کردن انواع مختلف از موادمخدر صنعتی و روان گردان‌ها در جامعه اقدام می‌کند که حتی در قالب آدامس و استشمام دستمال کاغذی می باشد و این موجب آسیب اساسی به افراد در مقایسه با مواد مخدری مانند تریاک شده زیرا حداقل روانگردانی و توهم را به همراه دارد.

 وی افزود: استفاده سریع و آسان از مواد مخدر صنعتی، متاسفانه باعث شده افراد بیشتر به سمت این مواد روی بیاورند که رفتارهای خطرناکی از سوی برخی افراد معتاد به دنبال دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: جریمه افراد معتاد در حوزه قضایی بر اساس قانون است، شدت عمل از سوی مقامات مربوطه پیش‌بینی ، مقدمه آن انجام شده تا تحولاتی در این زمینه ایجاد شود و این موضوع در هیات دولت، مجمع تشخیص و بویژه در قوه قضاییه در حال بررسی است.

وی بر انجام کار فرهنگی در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: در همه سطوح و لایه های جامعه کار فرهنگی در زمینه مبارزه با مواد مخدر از اهمیت خاصی برخوردار است که باید در این زمینه تلاش شود تا بتوان به نتیجه مطلوبی رسید.

صفاپور به حوزه رسیدگی به بهبود یافتگان اشاره کرد و یادآور شد: چنانچه افراد معتاد به بهبودی رسیدند، کمیته امداد جهت اشتغال زایی تسهیلاتی به آنها پرداخت کند تا مشغول کار شوند.

 وی بر ارتقا نگهداری و جمع آوری معتادان متجاهر درسطح استان تاکید کرد و افزود: لازم است در سطح استان نگهداری و جمع آوری معتادان متجاهر در راستای ساماندهی آنها و همچنین برای سلامت جامعه و مردم، ارتقای بیشتری پیدا کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت خیران در استان بسیار ضعیف است، گفت: نیاز است سازمان هایی مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و کمیته امداد در زمینه ترک اعتیاد، خیران را پای کار آورند.

وی افزود: این امر نیاز به رایزنی‌هایی دارد، زیرا در زمینه پشتیبانی از خانواده های معتادان که در مواردی ممکن است نخبه هایی داشته باشند، نیاز به حمایت دارند که خیران می‌توانند در این راستا با ایجاد آرامش و آسایش خانواده ها را حمایت کنند.

 صفاپور بر همکاری ،کمک و هماهنگی دستگاههای اجرایی در مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و یادآور شد: باید همه دستگاه ها با کمک یکدیگر و به کارگیری امکانات موجود با تلاش و کار جهادی ،نسبت به این موضوع ورود پیدا کنند تا بتوان بر مشکلات فائق آمد.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha