دکتر سید محمد جمالیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون چهار شهرستان اراک، آشتیان، دلیجان و فراهان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
وی بیان کرد: بر این اساس اکنون شهرستانهای خنداب، ساوه، شازند و محلات در وضعیت زرد و شهرستانهای زرندیه، خمین و کمیجان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: هفته گذشته شهرستان تفرش در وضعیت نارنجی و شهرستانهای اراک ، دلیجان و فراهان در وضعیت زرد ، شهرستانهای آشتیان ، ساوه و شازند در وضعیت آبی کرونایی قرار داشتند.
دکتر جمالیان تاکید کرد: اکنون ۲۰ درصد از شهروندان از ماسک استفاده میکنند که انتظار میرود در راستای کنترل و مقابله با انتشار موج جدید بیماری این عدد به ۶۰ درصد افزایش یابد و رعایت شیوه نامههای بهداشتی نیز مدنظر ویژه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: زنان باردار، افراد بالای ۶۰ سال و افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای به ویژه فشار خون و دیابت از گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا هستند که علاوه بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی این جامعه هدف، نیاز است در اسرع وقت نسبت به تزریق نوبت چهارم واکسن اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: وضعیت رنگ بندی کرونا معیاری برای تصمیمگیری و اعمال محدودیتها در سطح کشور و استان است و روند افزایش بستریها به طور حتم منجر به تغییر رنگ شهرستانها در روزهای آتی میشود.
جمالیان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی آمادگی کامل برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ را دارد اما اکنون ظرفیت تختهای بیمارستان حضرت ولیعصر( هج) در اختیار بیماران تصادفی، ترافیکی و صنعتی است و شمار بستری بیماران تنفسی در بیمارستان امیرالمومنین( ع) نیز بالا است و ظرفیت بیمارستان امیرکبیر نیز به عنوان سانتر اطفال در حال تکمیل است.
وی خاطرنشان کرد: هر ساله با ورود حجاج به کشور، شاهد شیوع یک بیماری ویروسی هستیم و با توجه به اینکه امسال نیز میزان شیوع ویروس کرونا و بیماریهای ویروسی در کشورهای همسایه همچون عراق، عربستان و ترکیه بالا است این نگرانی را دوچندان کرده و انتظار میرود مردم در استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تکمیل روند واکسیناسیون خود اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : میزان تزریق واکسن در استان به شدت کاهش یافته به گونهای که تا هفته گذشته روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ نوبت واکسن کرونا در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق میشد که با افزایش شدت بیماری اکنون روزانه حدود یک هزار و ۲۰۰ نوبت واکسن تزریق میشود.
نظر شما