علیاکبر رضایی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: محصولات فولادی و فرش ماشینی به عنوان دو کالای مهم از این شهرستان به بیش از ۱۵ کشور جهان صادر می شود که سهم محصولات فولادی حدود ۹۰ درصد و فرش ماشینی حدود ۱۰ درصد است.
وی با بیان اینکه ۴۸ میلیون و ۷ هزار دلار کالای غیرنفتی در سه ماهه نخست سال جاری از این شهرستان به مقصد کشورهای دیگر صادر شده است، افزود: بر اساس آمارهای گمرکی در سال گذشته حدود ۳۴۸ میلیون دلار محصولات فولادی و فرش ماشینی با وزن ۴۶۵ هزار تن از این شهرستان به مقصد کشورهای دیگر صادر شده است.
به گفته وی، بیشترین محصولات فولادی و فرش ماشینی آران و بیدگل به مقصد کشورهایی از جمله چین، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، عراق، قطر و گرجستان صادر شده است.
رضایی با اشاره به فعالیت ۷۰۰ کارخانه فرش ماشینی دارای مجوز بهرهبرداری در آران و بیدگل گفت: افزون بر ۵۰ درصد فرش ماشینی کشور در این شهرستان تولید میشود که این مهم آران و بیدگل را به قطب تولید این کالا در ایران و حتی جهان پس از شهر افزون بر ۲ میلیون نفری غازی آنتپ ترکیه تبدیل کرده است.
وی با اشاره به فعالیت ۸۵۰ واحد تولیدی فعال در آران و بیدگل افزود: ورود جدی بخش خصوصی به عرصه تولید و اقتصاد در این شهرستان، نرخ بیکاری را به حدود پنج درصد رسانده است.
فرماندار آران و بیدگل به نقش مهم و برجسته رسانهها در پیشرفت کشور و این شهرستان گفت: تعامل دوسویه مدیران دولتی و بخش خصوصی با رسانهها میتواند توسعه پایدار منطقه را به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه خبرگزاری خبرگزاری جمهوری اسلامی فرصت ویژهای برای ارایه گزارش عملکرد دولت از سوی مدیران است، افزود: ایرنا میتواند ضعفهای عملکردی دستگاههای اجرایی را به فرمانداری گزارش دهد تا اقدام لازم برای رفع کاستیها صورت گیرد.
آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
نظر شما