به گزارش روز پنجشنبه ایرنا و به نقل از اداره کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، حجتالاسلام حجت گنابادینژاد در نشست ستاد گرامیداشت مناسبتهای ملی دفاع مقدس و مقاومت استان افزود: پیام انقلاب اسلامی، شهدا، دفاع مقدس و مقاومت، احیا و تعالی پیام غدیر بوده است، چراکه شهدای ما شهدای ولایت هستند آنها با نثار خون خود نگذاشتند اسلام در مسیر انحراف و زاویه گرفتن با ارزشهای اسلام ناب محمدی (ص) قرار گیرد.
وی بیان کرد: در هر رخدادی که به وقوع پیوسته ردی از غدیر خم دیده میشود، گروههایی که اهدافشان منطبق با مفاهیم و ارزشهای این روز مهم بوده، سعادتمند شدند و هر گروهی که از ارزشهای غدیر خم فاصله گرفته محکوم به نابودی و اضمحلال شدند.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی با قدردانی از اقدام ارزشمند قرارگاه منطقهای شمال شرق نزاجا و سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای ثبت ملی میدان صبحگاه لشکر ۷۷ پیروز ثامنالائمه (ع) و ساختمان جهاد بهعنوان میراث معنوی تصریح کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان باید به دنبال شناسایی نقاط یادمانی اثرگذار در دوران دفاع مقدس باشد.
حجتالاسلام گنابادی نژاد افزود: با ثبت ملی این یادمان ها به عنوان میراث معنوی از تخریب و یا تغییر کاربری آن جلوگیری میشود تا بیانگر پیام ایستادگی و مقاومت مردم در دوران دفاع مقدس باشد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر رونقبخشی به راهیان نور تصریح کرد: جریان فرهنگی راهیان نور غرب بسیار مهم است، پیام معرفتی راهیان نور غرب قابل قیاس با راهیان نور جنوب نیست.
وی گفت: منطقه غرب بیانگر پیچیدگیهای سیاسی، تحرکات ضد انقلاب و خط خیانت سازمان منافقین علیه مردم و انقلاب است که بازخوانی تاریخ پرفراز و نشیب این خطه از میهن اسلامی در دوران دفاع مقدس و قبل از آن و همچنین نقاط یادمانی این منطقه که گویای عملکرد یگانهای رزم خراسان است باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
الزام برای ثبت برنامههای دفاع مقدس در خراسان رضوی
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی نیز گفت: در دستورالعمل ابلاغی گرامیداشت مناسبتها ۴۳ مناسبت ملی دفاع مقدس و مقاومت فهرست شده که باید نسبت به پاسداشت آن باهمت همه دستگاهها، ساختارها، تشکلهای مردمی و انقلابی اقدام شود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلیزاده افزود: تاکید مداوم بر این است که این مناسبتها مورد توجه مدیران و مسوولان در سطح استان و شهرستانها قرار گیرد، چراکه گرامیداشت مناسبتهای ملی دفاع مقدس و مقاومت در واقع زنده نگهداشتن نام و یاد شهیدان است که اجر آن کمتر از شهادت نیست، از طرفی با پاسداشت این مناسبتها از حماسهسازان جاوید دفاع مقدس تجلیل میشود.
وی به سامانه ثبت فعالیتهای حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: این سامانه به منظور ثبت فعالیتهای صورت گرفته در حوزه دفاع مقدس در سطح ملی پیشبینیشده که نقشآفرینی همه دستگاهها و تشکلها در این سامانه در سطح استان و شهرستانها ضروری است.
یوسفعلیزاده گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۸۰۰ برنامه در سامانه یاد شده بارگذاری شده که قابل تقدیر است اما کافی نیست، با برنامهریزی صورت گرفته، گروهی از همکاران عملکرد دستگاهها را تا پایان مردادماه ازنظر کیفی مورد ارزیابی قرار میدهند؛ بر همین اساس انتظار میرود که همه ساختارها نسبت به ثبت عملکرد خود در این سامانه اهتمام داشته باشند.
نظر شما