راه‌اندازی بازار دائمی و رقابتی کردن تولید راهکار موثر رونق صنایع دستی ایران است

گرگان - ایرنا - معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: تغییر قوانین برای تقویت صادرات صنایع دستی، راه اندازی بازارهای دائمی و فصلی، رقابتی کردن فرایند تولید و فروش و تکمیل بانک اطلاعاتی هنرمندان، راهکارهای موثر رونق صنایع دستی ایران است.

مریم جلالی روز پنجشنبه در پایان بازدید از روند مرمت برج قابوس گنبد به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کمک به تولید محصولات صنایع دستی باکیفیت نیازمند تکمیل زنجیره ارزش و تامین از لحظه خلق تا مصرف است.

وی بیان کرد: کیفیت تولیداتی که برای نمایش و عرضه وجود دارد وابسته به استانداردسازی در همه مراحل تولید از خرید مواد اولیه تا طراحی است که برای همه بخش های آن باید برنامه ریزی کرد.

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: یکی از اولویت های مهمی که می تواند منجر به افزایش انگیزه در تولید محصولات باکیفیت شود، فراهم کردن بستر فروش است که برای آن راه اندازی بازارهای دائمی و فصلی تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد.

 جلالی در ادامه به دشواری صادرات محصولات صنایع دستی اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل اصلی  این مشکل، ضعف قانون در یکسان پنداری محصولات صنایع دستی با سایر صنایع است.

راه‌اندازی بازار دائمی و رقابتی کردن تولید راهکار موثر رونق صنایع دستی ایران است

وی افزود: دولت تلاش می کند در برنامه هفتم توسعه میان این محصولات تفاوت قائل شود تا مسیر دشوار صادرات تولیدات هنرمندان صنایع دستی هموار گردد.

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: باید با حل این مشکل و دیگر نارسایی های مشابه، اشتیاق تولید آثار فاخر در هنرمندان زنده نگه داشته شده و آنان به حلقه اقتصاد و خلق ثروت وصل شوند.

وی با تاکید بر ضرورت تحول در محتوا، رویکرد و ساز و کار فعالیت در عرصه صنایع دستی اظهار امیدواری کرد که استان گلستان به دلیل تنوع اقوام ساکن و تولیدات فراوان به یکی از مراکز اصلی صثادرات صنایع دستی کشور تبدیل شود.

تولیدات صنایع دستی گلستان گنجینه‌ میراث چند هزار ساله اقوام کشور است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha