به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا یاسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران شهرستان افزود: افزایش توزیع برق طی سالهای اخیر در بخش صنعت با حمایت و همراهی خوبی که دولت دارد موجب رونق تولید، اشتغال و توسعه منطقه شده است.
وی در ادامه تعداد مشترکان برق شهرستان را در مجموع ۴۵ هزار مشترک ذکر کرد که نیمی در حوزه شهر و نیم دیگری در مناطق روستاهای پنج دهستان بخش مرکزی قرار دارند و بعد از بخش صنعت به ترتیب مصرف خانگی و کشاورزی بیشترین درصد را به خود اختصاص میدهد.
این مسئول با اشاره به اهمیت همکاری مردم در صرفهجویی و مدیریت مصرف برق به خصوص در فصل تابستان، برای پیشگیری از قطع احتمالی از مهمترین کارها را در شهرستان، تعویض لامپهای قدیمی رشتهای و تبدیل آن به لامپهای ال ای دی ذکر کرد.
یاسینی از اینکه استفاده غیرمجاز از برق در شهرستان وجود ندارد قدردانی کرد و گفت: این نشان دهنده فرهنگ بالا و همراهی خوب شهروندان با این مجموعه در اجرای هرچه بهتر برای تقویت و اجرای طرحهای برقرسانی در شهر و مناطق روستایی بخش مرکزی است .
وی از دیگر برنامههای مهم این اداره را در سالجاری، تعویض لامپهای رشتهای بلوار ورودی حضرت امامخمینی (ره) به ال ای دی، توجه به گسترش برق خورشیدی به توجه به شرایط آب و هوایی، انجام فعالیتهای فرهنگی و رسیدگی به مطالبات مردم و مشترکان شهرستان ذکر کرد .
مدیر توزیع برق مهریز با بیان اینکه در فصل تابستان امسال باید برای پیشگیری از قطع احتمالی برق شهروندان همکاری کنند اظهار کرد: تا پایان ماه شهریورماه امسال نصب هرگونه ریسه در شهر و مناطق روستایی ممنوع است و باید همه همکاری لازم داشته باشند.
یاسینی به اهمیت کار اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مصرف برق توسط خبرنگاران شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: با فعالیتهای مستمر فرهنگی و اطلاع رسانی مستمر میتوان در تحقق اهداف دولت در امور برق به خصوص اجرای طرحهای زیربنایی، تامین روشنایی و زیرساختها اقدام کرد.
وی در پایان به سوالات خبرنگاران شهرستان پاسخ داد.
شهرک صنعتی مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب یزد واقع است و به دلیل نزدیکی به مرکز استان و همچنین قرار گرفتن در مجاورت جاده ارتباطی شمال به جنوب کشور ( تهران ، یزد و بندرعباس ) می تواند مکان مناسبی برای سرمایهگذاری باشد.
سهولت در دسترسی به راههای اصلی ایران، وجود نیروی انسانی متخصص و همچنین معافیت مالیاتی، ارزانی زمین و فراهم بودن زیرساخت، این شهرک را به مکان مناسبی برای احداث کارخانه جدید تبدیل کرده است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی شامل شهید چمران ، ۱۹۶ هکتاری ، یزد مهر، هرفته و ناحیه صنعتی بهادران با اشتغالزایی چهار هزار نفر است.
استان یزد با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت سه هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که ۸۰ درصد اشتغال استان مربوط به حوزه صنعت است.
یزد چهارمین صنعتی استان یزد و با ۵۰ نوع اندیس معدنی و حدود ۲ میلیارد تن ذخیره قطعی پس از کرمان دومین استان معدنی ایران است.
نظر شما