۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳
کد خبرنگار: 985
کد خبر: 84820225
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۴ فقره جواز تاسیس صنایع تبدیلی و غذایی در اردبیل صادر شد

اردبیل - ایرنا - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از صدور ۲۴ فقره جواز تاسیس صنایع تبدیلی و غذایی در ۹ ماه اخیر در این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا از سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، بهمن بالایی روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این واحدها با عنوان فرآوری ، بسته‌بندی و نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت جذب ماده خام ۱۰۰ هزار تن در سال و ظرفیت اشتغال ۲۱۹ نفر با مبلغ سرمایه‌گذاری هزار و ۹۱۲ میلیارد ریالی اجرا خواهد شد.

وی افزود: در این مدت همچنین ۱۳ فقره پروانه بهره‌برداری  در بخش صنایع تبدیلی  و غذایی با عنوان فرآوری ، بسته‌بندی و نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت جذب ماده خام ۲۲۸ هزار تن و اشتغال ۴۵۷ نفر صادر شد.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: امسال سه واحد تولیدی در بخش صنایع تبدیلی و غذایی با عنوان فرآوری ، بسته‌بندی و نگهداری محصولات کشاورزی فعال شده است.

بالایی ادامه داد: از تسهیلات معرفی شده برای طرح‌ها و واحدهای تولیدی بخش صنایع از منابع مختلف در ۹ ماه گذشته ۹۰۰ میلیارد ریال جذب شده است.

وی با اشاره به نقش صنایع تبدیلی و غذایی فرآوری محصولات خام کشاورزی در افزایش ماندگاری و تامین غذای مورد نیاز مردم در تمام فصول سال اظهار کرد: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ، کمک به افزایش صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده ، توسعه پایدار بخش کشاورزی ، کمک به تامین امنیت غذایی کشور ، ایجاد ارزش افزوده ، تثبیت و ایجاد اشتغال ، رونق تولید ، درآمدزایی و محرومیت‌زدایی از مزایای این صنایع است.

استان اردبیل کمتر از یک درصد مساحت ایران را دارد ولی با تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن انواع محصول کشاورزی، چهار درصد تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

۷۵۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل کشت می‌شود که ۴۰ هزار هکتار آن باغ، ۲۲۵ هزار هکتار آن اراضی آبی و ۴۸۰ هزار هکتار نیز جزو اراضی دیم است.

محصول گندم با حدود ۳۰۵ هزار هکتار، بیشترین سهم اراضی کشت محصول کشاورزی در استان اردبیل را به خود اختصاص داده است.

اردبیل در تولید بسیاری از ارقام و محصولات کشاورزی از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha