به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهرکرد، فاطمه بیگی شامگاه سهشنبه در یکصد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اینکه تاخیر ٢ ماهه در پاسخ حکم شهردار شهرکرد به ضرر شهر و شهروندان است، گفت: از وزارت کشور تقاضا میشود هر چه زودتر پاسخ قطعی به این موضوع دهد.
رییس کمیسیون املاک و اداری شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: بودجهای که در سال ١۴٠١ تصویب شده جاری، عمرانی و خدماتی است که میطلبد مسوولان درآمد و وصول مطالبات شهرداری فعالتر شوند و به منظور درآمد و وصول بیشتر کمیتهای برای هر حوزه تشکیل دهند.
عبدالصادق نجفی سرپرست شهرداری شهرکرد نیز در این جلسه گفت: برای احداث تقاطعهای غیرهمسطح طالقانی به کاشانی، بوعلی سینا به کمربندی و میدان معلم ١٠٠ میلیارد تومان بودجه ملی تخصیص داده شده است و تقاطع غیرهمسطح طالقانی در حال بازنگری مطالعات است.
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه بیشتر تجهیزات و ماشین آلات فضای سبز فرسوده شده و باید با حداقل زمان تعویض و نوسازی شوند، افزود: انتقال پساب فاضلاب شهری بعد از تصفیه باید بهعنوان آب پایدار برای نگهداری و توسعه فضای سبز شهری استفاده شود لذا لازم است انتقال پساب در اولویت پروژههای شهرداری قرار گیرد.
سید رضا هاشمی حذف انشعابات کلیه ادارات از آب فضای سبز شهری را ضروری دانست و در خصوص زرد شدن و ریختن برگ درختان در برخی از پارکها و بوستانها، گفت: اینها نوعی درخت صنوبر صنعتی هستند که کرم خراط، سوسک چوب خوار، آفت عمرشان را به پایان رسانده است و همین امر سبب خشک شدن برگها شده است.
اقدامات انجام شده برای جمعآوری سگهای بلاصاحب کافی نیست
نایب رییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: اقدامات انجام گرفته در خصوص جمعآوری سگهای بلاصاحب کافی نیست و لازم است سازمان مدیریت پسماند اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.
فرشاد چراغپور با اشاره به احداث طرح چاههای جذبی در شورای دوره ششم، گفت: در ماههای گذشته مصوب شد که شهرداری در پروانه ساختها، طرح احداث چاههای جذبی برای منازل را در نظر بگیرد اما تا به امروز هیچ اقدامی از شهرداری صورت نگرفته است.
نایب رییس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: چاههای جذبی که هزینه حفر آنها نیز بالا نیست، میتوانند باعث تقویت سفرههای زیرزمینی، ذخیره آب باران، کمک به مهار فرونشست، جلوگیری از هدر رفت سیلابها و آبگرفتگی معابر شود که میتوان آنها را در پارکها و معابر شهری احداث کرد.
وی به تامین روشنایی معابر و پارکهای شهرکرد در شب اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه مدتی است روشنایی معابر و خیابان های اصلی، کوچهها، مسیرهای پیاده شهر به شدت کاهش پیدا کرده و خاموشی معابر شهرکرد، چهره شب شهرمان را به هم ریخته و شهر را برای حیات و زیست شبانه به خصوص برای پیادهها نامناسب کرده است.
چراغپور با اشاره به درخواستها و گلایههای متعدد شهروندان در خصوص ضرورت جمع آوری و کنترل سگهای بلاصاحب، افزود: اقدامات انجام گرفته در این خصوص کافی نیست و لازم است سازمان مدیریت پسماند اقدامات جدی صورت دهد.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهرکرد در پایان با اشاره به اینکه ١٢٠ روز تا شروع فصل سرما مانده است، تاکید کرد: شهرداری نسبت به آغاز عملیات پروژههای عمرانی در شهر مطابق بودجههای پیش بینی شده اجرا کنند.
شهر شهرکرد به عنوان مرکز چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما