معصومه لطفی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پنج هدف عمده برای این استارتآپ معرفی کرد و گفت: شناسایی و کشف استعدادهای دانشجویان خلاق، تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به کار گروهی،ارتقاء جایگاه دانشجویان مستعد در فرهنگ و هنر، ترویج فعالیتهای گسترده در هر حرفه و معرفی استعدادهای درخشان آن حرفه به مراجع مرتبط و آموزش و پرورش استعدادهای کشف شده برای ورود به بازارکار (اشتغال زایی) از اهداف مهم استارتآپ ملی استعدادیابی «هنرآرتا» است.
وی در خصوص تاریخ مراحل مختلف این استارتآپ افزود: مرحله راستای آزمایی در تاریخ ۱۰ مرداد، مرحله اول استعدادیابی ۱۸ مرداد، مرحله دوم استعدادیابی ۳۰ مرداد، برگزاری کارگاههای آموزشی ۳۰ مرداد الی ۱۰ شهریور، ثبت ایده برتر ۱۵ شهریور و اعلام نتایج نهایی ۲۵ شهریور است.
مدیر اجرایی استارتآپ استعدادیابی «هنرآرتا» گفت: این استارتآپ در محورهای تخصصی «لوگو»، «پوستر»، «طرح، ایده، فیلم نامه»، «استوری برد، استوری ریل» ( کارگردانی)، «شخصتپردازی و فضاسازی»، «ریگ تخصصی»، «انیمیت»، «تدوین و صدا گذاری» و «گویندگی و دوبله» برگزار میشود.
لطفی بیان کرد: استارتآپ ملی استعدادیابی «هنرآرتا» به عنوان مهمترین عرصه تجلی توانمندیها و استعدادهای ارزشمند و ناشناخته دانشجویان سرتاسر کشور و علاقمندان در زمینههای خلاقانه فرهنگی و هنری است که معاونت وزارت علوم و تحقیقات با همکاری معاونت فرهنگی و هنری دانشگاه دامغان و تیم تخصصی فرهنگی و هنری «آرتا آرت ایران»، این استارتاپ را برای شناسایی استعدادهای جوانان و ثبت ایده برتر در هر حرفه توسط اساتید مجرب، تقدیر و قدردانی از دانشجویان برتر در هر محور، ارجاع دانشجویان هم حرفه سرتاسر کشور به یکدیگر و تشکیل تیم تخصصی در هر حرفه هنری، برگزار میکند.
وی افزود: استارتآپ با کشف استعداد جوانان و آموزش درست در راستای استعداد هرشخص میتواند فردی کارآمد و هدفمند را به بازار کار سوق دهد و جوان تحصیل کردهای که به طور فرض در سن ۲۲ سالگی برای ورود به بازار کار استعدادیابی شده است در سن ۳۰ سالگی بدون دغدغه فکری باقی عمر مفید خود را که حدود ۵۰ سال است با داشتن هویت اجتماعی مستقل ادامه بدهد.
مدیر اجرایی استارتآپ استعدادیابی «هنرآرتا» گفت: اگر ریشه این مشکل حل شود، ابعاد آن را در تشکیل کانونی به نام خانواده برای هر جوان خواهیم دید و بُعد دیگر این استارتاپ را میتوانیم در تیمی کار کردن، همبستگی و وحدت جوانانمان هم بررسی کنیم.
لطفی ابراز داشت: برای ورود به بازار کار، هر شخصی باید دارای سرمایه مستقل و هنگفتی باشد اما وقتی اتفاق جمعی را رقم بزنیم سرمایه ما نیروی انسانی و استعداد جوانان در خلق آثاری در راستای تولید ملی در تمام زمینهها عجین شده با زیبایی هنر باشد بیشک دیگر آمار بیکاری بالای جوانان را تجربه نخواهیم کرد.
وی افزود: اما این مهم تا زمانی به عنوان یک واقعیت آشکار بر همهی ما حاکم نشود و همت خود را در تحقق آن استوار نکنیم، نمیتوانیم روزی را ببینیم که جوانانمان در آسایشی که از کشف استعداد خودشان به دست آمده تجربه میکنند.
مدیر اجرایی استارتآپ استعدادیابی «هنرآرتا» گفت: مرحله اول این استارتآپ سال گذشته در ۲۶ محور اطلاعرسانی شد و در ۱۳ محور برگزیده داشتیم که ۱۸۳ نفر وارد بازار کار شدند.
نظر شما