لطفالله فروزنده در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، با بیان اینکه آیتالله رئیسی حضور در بین مردم را به تکیه بر صندلی و افتتاح مجازی پروژهها ترجیح داده است، گفت: سفرهای استانی رئیس جمهور یکی از شیوههای خوب مدیریت ارتباط با مردم و آشنایی با چالشها و فرصتهای کشور در هر استان است.
این فعال سیاسی اصولگرا اضافه کرد: در کنار تکمیل برنامهها و پروژههای نیمهتمام در جریان این سفرها، وقتی رئیس جمهور و برخی از وزرا از نزدیک از مناطق مختلف استانها بازدید میکنند، یک چشم اندازی نسبت به آن استان برای دولتمردان ایجاد میشود که میتواند روی تصمیمات کلان اجرایی تأثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه سفرهای استانی رئیس جمهور باعث افزایش سرمایه اجتماعی کشور میشود، افزود: در این سفرها مردم میتوانند با بالاترین مقام اجرایی کشور دیدار کرده و مشکلات خود را با وی مطرح کنند که این امر در روحیه مردم تأثیر خوبی داشته و باعث میشود احساس کنند که در حل مسائل مشارکت دارند و مسئولان را از خود بدانند.
فرزونده تصریح کرد: این سفرها مزایای دیگری هم دارد و علاوه بر آشنایی حضوری با مشکلات هر استان وقتی میخواهند برای کشور در سطح کلان برنامهریزی کنند، بر جزئیات و چالشهای هر استان تسلط دارند و بر اساس آن اقدام به تدوین برنامه میکنند.
این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر اینکه تاکنون برآیند سفرها مثبت بوده است، گفت: مسئولان مربوطه و وزرا باید تلاش کنند وعدههایی که در جریان این سفرها داده شده است، عملی شود چراکه هرچه وعدههای بیشتری عملی شود، سرمایه اجتماعی کشور نیز بیشتر میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: روند پیگیری مصوبات به خوبی در حال پیگیری و محقق شدن است و امیدواریم آثار و برکات آنها بیش از پیش در زندگی مردم نمایان شود.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهور در چندماهه اخیر از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم به ترتیب به استانهای خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، اردبیل، سمنان، زنجان، لرستان، یزد، قم، هرمزگان، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، البرز، قزوین، آذربایجان غربی، خوزستان (سفر سرزده به آبادان / متروپل)، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و کردستان سفر کرده است.
نظر شما