به گزارش ایرنا، علی اکبر عزیزی روز شنبه در نشست شورای سلامت استان یزد، افزود: در سه ماه گذشته وضعیت شیوع کرونا در کشور و استان روندی کاهشی یافته بود اما به دلیل بی اهمیتی شهروندان به موارد بهداشتی برخی از شهرهای استان احتمالا مجددا وارد وضعیت نارنجی و قرمز می شوند.
وی ادامه داد: هم اکنون شهرستانهای بافق ، تفت ، مروست ، میبد ، مهریز و یزد وضعیت مناسبی ندارند و باید موازین بهداشتی در این شهرستان های بیش از پیش رعایت شود، بخصوص تکمیل واکسیناسیون در این مناطق باید در راس فعالیت ها قرار گیرد.
معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: فرمانداران و دستگاههای اجرایی استان فعالانه تر در این زمینه وارد عمل شوند، زیرا روند آمار مبتلایان در برخی از شهرستانهای استان رو به صعود است و امکان دارد در هفته های آینده دوباره در برخی از شهرستانها وضعیت قرمز و بازگشت محدودیت ها را شاهد باشیم.
عزیزی ادامه داد: مدیران موظفند شخصا در جلسات مرتبط با کرونا شرکت و موارد لازم را در این زمینه پیگیری کنند و واکسیناسیون شهروندان باید مجدد در دستور کار قرار گیرد تا وضعیت مردادماه سال گذشته با آمار روزانه بیش از هفتصد فوتی در کشور و حدود چهل فوتی روزانه در استان یزد اتفاق نیفتد.
وی تصریح کرد: سلامت تک تک اقشار جامعه مهم است و با توجه به سفرهای تابستانی و مراسم حجاج و اربعین، رعایت کامل آیین نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک و همچنین تکمیل چرخه واکسیناسیون در اولویت اقدامات قرار گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این نشست گفت: برای تزریق واکسیناسیون باید پوشش جمعیت ۵ تا ۱۱ سال به آمار هفتاد درصد برسد که شهرستانهای مروست، تفت و اردکان در این زمینه بهترین پوشش را داشته اند.
محسن میرزایی افزود: بر اساس مراجعه اندک به مراکز تجمیعی واکسیناسیون، اکثر این مراکز جمع شده و فقط مرکز امام علی در صبح و عصر و مرکز دانشگاه علم و هنر صبح ها دایر است و اکثر مراکز تجمیعی بدلیل کمبود مراجعه کننده ، تعطیل شده است که در این زمینه در مراکز سلامت واکسن سینوفارم و برکت وجود دارد و تزریق این واکسن ها هم اکنون انجام می شود.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از هشتاد هزار دوز واکسن تاریخ گذشته از لیست خارج شده است، ادامه داد: از همه اقشار مختلف مردم درخواست می شود بدلیل روند افزایشی شیب مبتلایان به کرونا در استان، حتما تکمیل واکسیناسیون را در اولویت قرار دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با تاکید بر تجهیز پایگاه مراقبت بهداشتی در فرودگاه یزد گفت: این مرکز بسیار مهم است، زیرا سفر عتبات و حجاج از این طریق انجام می شود و این پایگاه مراقبت مرزی، مراحل تب سنجی ، مراقبت و در صورت لزوم نمونه گیری و قرنطینه و مراقبت های بعدی را انجام خواهد داد .
در این نشست گزارشی در مورد شیوع بیماری وبا در برخی کشورهای اطرف و برخی استان ها ارائه و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد.
نظر شما