کریم زارع روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کمیته امداد حضرت امام (ره) بر اساس سنت حسنه هر ساله در ایام عید قربان اقدام به ایجاد پایگاههای برای ذبح قربانی و همچنین جمع آوری کمک ها و نذورات می کند.
وی ادامه داد: مردم می توانند قربانی های خود را در این پایگاهها که تحت نظارت سازمان دامپزشکی قرار دارد، ذبح کنند و در صورت ارائه کمک های نقدی، این کمکها توسط کمیته امداد جذب و به نیابت از خیران و نیکوکاران قربانی میشود و گوشت ها بهدست نیازمندان می رسد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه مردم این استان در عید قربان سال گذشته حدود ۲۱ میلیارد تومان در قالب نذر قربانی به نیازمندان کمک کردند، اظهار داشت: مردم می توانند بصورت حضوری و یا از طریق شماره گیری کد دستوری کد#۱*۰۳۱*۸۸۷۷* و یا شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹ نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران کمک های خود را به هر میزان اهدا کنند و کمیته امداد هم به نیابت از آنها، این کمک ها را در کمترین زمان ممکن در قالب گوشت قربانی بدست نیازمندان واقعی در استان خواهد رساند.
وی اضافه کرد: مردم نیکوکار می توانند با مراجعه حضوری به مراکز نیکوکاری و دفاتر وابسته کمیته امداد کمک ها و نذورات خود را به نیازمندان تقدیم کنند.
زارع بیان کرد:این نهاد امسال نیز با برپایی پایگاه های ثابت و سیار به منظور جمع آوری قربانی و نذورات مردمی با حضور کارشناسان شبکه های بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی استان، ساز و کار مناسبی برای مشارکت خیران و توزیع گوشت های قربانی در بین نیازمندان طراحی و تدارک دیده شده که از این تعداد ۷ پایگاه در دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری شهرستان اصفهان مستقر هستند.
بیش از ۱۲۰ هزار خانواده کم بضاعت زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان هستند.
نظر شما