عملیات محوطه سازی و تجهیز اسکله بندر دیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بوشهر - ایرنا - فرماندار دیر استان بوشهر گفت: عملیات محوطه سازی، خاکبرداری و خاکریزی چند لایه و تامین تجهیزات تخلیه و بارگیری اسکله این دیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

یونس باربرز روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: قرارداد سازمان بنادر و دریانوردی با بخش خصوصی برای محوطه سازی و آسفالت سه هکتار زمین و تامین تجهیزات تخلیه و بارگیری اسکله معادل ۳۵ تا ۴۰ میلیارد تومان منعقد شده و در زمان حاضر بخش خصوصی با شدت و سرعت در حال انجام تعهدات خود است.

وی با اشاره به سفر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به بندر دیر و قول مساعد ایشان برای احداث ساختمان ۳۰۰ متری و تعداد پنج اسکله رمپی اظهار کرد: هفته گذشته پیش مناقصه رمپ‌ها به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان برگزار شد و بزودی پیمانکار آن تعیین می‌شود.

باربرز ادامه داد: همچنین طبق اظهارات مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر مناقصه ساختمان ۳۰۰ متری نیز با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان حداکثر تا پایان تیرماه برگزار و پیمانکار آن تعیین و معرفی می‌شود.

وی یادآور شد: همچنین سوله فلزی با سقف شیب دار آن نیز در حال ساخت است و انتظار می رود تا ۲ هفته آینده به بهره برداری برسد.

فرماندار دیر در باره ترانزیت و صادرات کالا گفت: در سه ماه گذشته طبق بررسی‌های صورت گرفته با احتساب میانگین ماهانه یکهزار و ۲۰۰ تا یکهزار و ۵۰۰ کانتینر یخچالی، حدود چهار هزار کانتینر از این بندر بارگیری و به مقصد بندر الرویس قطر صادر شده است.

عملیات محوطه سازی و تجهیز اسکله بندر دیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گفته فرماندار دیر اداره های گمرک و بندر دیر به همراه تجار منطقه ظرفیت و آمادگی بسیار بالاتری برای افزایش این تعداد کانتینر برای صادرات ماهانه دارند اما چون بندر الرویس قطر اجازه تخلیه بیش از ۴۰ کانتینر یخچالی در روز را نمی‌دهد شاهد کاهش صادرات محصولات یخچالی معادل هفت یا هشت درصد در سه ماه اخیر به کشور قطر بوده ایم.

باربرز در مورد از سرگیری تردد شناورهای چوبی به کشور قطر ادامه داد: بنا به اظهارات مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به غیر از مواد غذایی هیچ منعی برای سفر شناورها به قطر وجود ندارد اما بندر الرویس قطر برای صادرات مواد غذایی که عمده ترین دلیل تردد شناورهای چوبی به آن کشور است تاکنون مجوز نداده و گویا اداره استاندارد آن کشور برای ورود محصولات غذایی به توافق نرسیده است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور قطر متعهد بوده علاوه بر اجازه تردد شناورهای چوبی به آن کشور، یک دستگاه ایکس ری نیز در بندر دیر مستقر کند می طلبد مدیریت ارشد استان بوشهر در این زمینه رایزنی لازم را با کشور دوست و همسایه قطر انجام دهد.

فرماندار دیر گفت: برای افزایش صادرات محصولات یخچالی ترتیبی اتخاذ شود تا بندر الرویس قطر در تخلیه محصولات یخچالی بندر دیر سرعت عمل بیشتری به خرج داده و اجازه تخلیه حداقل ۱۰۰ کانتینر در روز را صادر کند.

عملیات محوطه سازی و تجهیز اسکله بندر دیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گفته باربرز در زمان حاضر تعداد زیادی کانتینر صادراتی بندر دیر در بندر الرویس قطر معطل مانده و به دلیل اینکه یخچال کانتینرها بیش از پنج روز ظرفیت سوخت ندارند احتمال فاسد شدن محصولات و در نتیجه برگشت کانتینر ها به دیر وجود دارد.

وی یادآور شد: در سه ماه گذشته ۴۵ کانتینر برگشتی داشته ایم.

فرماندار دیر با تاکید بر ضرورت توجه به نوع بسته بندی و چینش محصولات یخچالی گفت: تاکنون شاهد برگشت کالاهای ترانزیتی از مبدا کشور ترکیه به قطر در بندر دیر نبوده ایم و تمامی کانتینرهای برگشتی محصولات صادراتی خودمان بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha