به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، طراحی گرافیگ از جمله موضوعاتی است که با گسترش کسب و کارهای مجازی کاربران زیادی به دنبال آن هستند. حال یک شرکت دانش بنیان مستقر در کارخانه نوآوری های وی از شعب پارک فناوری پردیس توانست برنامهای جامع در حوزه طراحی گرافیک و تولید محتوا، سایت و اپلیکیشن با نام «ویبینو» را پیاده سازی کند.
کاوه آل آقا مدیر شرکت فناوران کارنگ نو ویستا درخصوص این دستاورد گفت: فعالیت اصلی این شرکت توسعه و تولید نرم افزار و برنامه نویسی است، با گسترش کسب و کارهای دیجیتال در فضای مجازی و نیاز کاربران برای تولید محتوا و طراحی گرافیک حرفه ای، نیاز به یک ابزار گرافیکی قدرتمند و حرفه ای فارسی زبان برای کاربران چند برابر شد تا به وسیله این نرم افزار کاربران بتوانند نیاز های گرافیکی خود را به ساده ترین روش و بدوننیاز به دانش طراحی گرافیک به سادگی و به صورت رایگان برطرف کنند.
وی به تعداد ۱۲ هزار نفری کاربران فعال سایت «ویبینو» اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار اثر گرافیکی در زمینه طرح های تحصیلی، شبکههای اجتماعی و انواع کسبوکار با استفاده از قالبهای ارایه شده در سایت از سوی کاربران ما طراحی شده است.
این فناور یادآور شد: ویبینو اولین نرم افزار طراحی گرافیک و تولید محتوا فارسی زبان است که در حال حاضر به چهار زبان زنده دنیا (فارسی، انگلیسی، العربی، ترکی) قابل استفاده است.
آل آقا اظهار داشت: در ویبینو تمامی ابزار گرافیکی حرفه ای و قالبهای آماده فارسی بهصورت رایگان در اختیار کاربران قرار دارد. کاربران با ویبینو می توانند هر گونه نیاز گرافیکی خود را برطرف کنند و دیگر نیازی به استفاده از هیچ ابزار گرافیکی را مانند فتوشاپ ندارند. همچنین یکی از دلایل استقبال مخاطبان انگلیسی زبان از این پلتفرم قیمت بسیار پایین هزینه اشتراک ویبینو در مقایسه با دیگر نمونههای خارجی است.
به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، وی یادآور شد: اپلیکیشن ویبینو تا اوایل تابستان به بازار عرضه می شود و مخاطبان علاوه بر وب سایت -که در آدرس https://vibino.com در دسترس است، می توانند از این اپلیکیشن در پلتفرم های مختلف بهره مند شوند.
وی با یادآوری برخی مشکلات اقتصادی و کمبود حمایتهای راهگشا افزود: به دلیل مشکلات شبکه و محدودیتهای اینترنتی گاهی کاربران ایرانی نمی توانند تجربه خوبی دراستفاده از تمامی امکانات سایت داشته باشند و این یکی از مهمترین موانع پیشرفت و از جمله دلایلی است که مخاطبان ما گاهی از آن ابراز نارضایتی میکنند که امیدواریم با بهبود دسترسی به اینترنت در کشور این مشکل نیز رفع شود.
نظر شما