به گزارش خبرنگار ایرنا، "پرویز توسلی زاده" عصر سه شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی که با حضور استاندار کرمانشاه در سالن جلسات دادگستری برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس گزارش واصله از سوی اتحادیه خیاطان و دوزندگان لباس و تحقیقات صورت گرفته از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه مشخص شد سالیانه بیش از ۶۰۰ هزار دست لباس فرم و کار مورد نیاز دستگاه ها و ادارات استان در بخش های دولتی و خصوصی با رقمی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در خارج از استان تولید و به استان منتقل می شود.
وی ادامه داد: با این روند و در بررسی های صورت گرفته مشخص شد حدود سه تا پنج هزار نفر نیروی کار که عمدتا متخصص این حوزه هستند بیکار شده اند.
توسلی زاده ادامه داد: بر اساس ماموریتی که به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان داده ایم مقرر شد این معاونت موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.
رئیس کل دادگستری کرمانشاه یادآوری کرد: در یک بازه زمانی چهار ماهه و بر اساس تحقیقات انجام شده، مشخص شد لباس های فرم و کار مورد نیاز ادارات و ارگانهای استان اعم از دولتی و خصوصی سالیانه حدود ۶۰۰ هزار دست و رقمی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان است که متاسفانه درخارج از استان تهیه می شود.
وی یادآوری کرد: تهیه پوشاک از خارج استان علاوه بر خروج این رقم قابل توجه از کرمانشاه به تعطیلی بسیاری از کارگاه های تولیدی و دوزندگان و خیاطان انجامیده است.
توسلی زاده تاکید کرد: استان کرمانشاه ظرفیت و توان تولید این حجم از پوشاک را دارد و اگر ماجرا به خوبی مدیریت شود می تواند به تولید و ایجاد اشتغال برای حدود سه تا پنج هزار نفر بینجامد.
این مقام عالی قضائی همچنین از رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان خواست تا میان اتحادیه دوزندگان و خیاطان و بخش های دولتی و خصوصی تفاهم نامه ایجاد کنند و این کار بزرگ را در استان به سرانجام برساند.
در پایان مقرر شد تفاهم نامه ای به ریاست رئیس صنعت، معدن و تجارت استان و با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و نیز روسای خانه صنعت، اتاق بازرگانی و اتاق اصناف و ادارات دولتی مرتبط تا پایان تیرماه با اتحادیه دوزندگان و خیاطان منعقد شود.
نظر شما