به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید کمانکش روز دوشنبه در نشست کمیته برنامهریزی و توزیع اعتبارات تملک دارایی خمین، افزود: ۴۸۰ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال از این اعتبار از محل منابع دو درصد نفت و گاز تخصیص یافته و اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استانی نیز ۲۵۶ میلیارد و ۱۵۶ ریال است.
وی اظهارداشت: ۱۹۹میلیارد ریال از بودجه امسال خمین مربوط به اعتبارات متوازن است.
فرماندار خمین گفت: اعتبارات براساس پیشنهاد دستگاه های اجرایی شهرستان مشخص شده است.
وی افزود: روشنایی ورودی شهر از اراک، الیگودرز و گلپایگان بویژه تقاطع مناطق روستایی در سال جاری باید تامین شود.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در تهیه و تصویب بودجه امسال بر عدم کسری در پایان سال تاکید کردند.
علیرضا نظری ادامه داد: فصل بندی بودجه ها به صورت کشوری مطرح بود و با پیگیری های انجام شده این فصل بندی به استانها محول شده است.
وی با اشاره به مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به زادگاه امام راحل و مصوبات هیات دولت در طرح توسعه خمین، بیان کرد: اعتبارات خوبی برای اجرای این مصوبات به شهرستان تزریق نشده است.
نظری اضافه کرد: اعتبارات برخی طرح ها بین ۲ استان است مانند طرح خمین، گلپایگان ،خوانسار و طرح دلیجان، محلات، خمین، الیگودرز و ازنا، نماینده و مسئول یکی از استانها توانسته اعتبارات را جذب کند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: استان باید در جذب سهم اعتبارات شهرستان در طرح های بین دو استان تلاش کند.
نظری با اشاره به سفر رئیس جمهور در هفته های آتی به استان مرکزی افزود: راه های مواصلاتی، تصفیه خانه، استخر سرپوشیده و مرکز انتقال خون از طرح های چندین ساله ای هستند که اعتبارات خوبی در این سفر برای آن ها پیش بینی شده است.
دبیر کمیته برنامهریزی و بودجه استان مرکزی نیز با اشاره به ابلاغ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات استان مرکزی از سوی سازمان برنامه و بودجه براساس شاخص ها، گفت: این اعتبارات شامل ۹۸۸ میلیارد تومان تملک دارایی، ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای و ۴۲ میلیارد تومان درآمد اختصاصی استانی است.
حسن نراقی بیان کرد: ۹.۴ درصد از بودجه استان براساس شاخص به شهرستان خمین تخصیص یافته است.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی واقع شده و پس از اراک و ساوه سومین شهرستان پر جمعیت این استان است.
نظر شما