سهم ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی اساتید هنر از شانزدهمین حراج تهران

تهران- ایرنا- آثار ۱۹ استاد دانشگاه و هیئت علمی دانشگاه‌های هنر کشور در شانزدهمین دوره حراج تهران ارائه شد که سهم ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی فروش در حراج به آثار این اساتید هنر اختصاص پیدا کرد. 

به گزارش ایرنا از روابط عمومی حراج تهران، شانزدهمین دوره این رویداد که به ارائه آثار هنر معاصر اختصاص داشت، در حالی ۱۰ تیرماه به پایان رسید که سهمی قابل توجه از این رویداد هنری و اقتصادی به جامعه علمی و دانشگاهی اختصاص پیدا کرد.

حراج هنر معاصر تهران، در این دوره جایگاه قابل توجهی را برای اساتید دانشگاهی و جامعه علمی در نظر گرفت تا ضمن ارائه توانمندی اساتید هنر که نقش قابل توجهی برای آینده هنر کشور دارند، بستر نقش‌آفرینی آثار این استادان را در اقتصاد هنر فراهم کند.

این اتفاق در شانزدهمین دوره نتایج قابل توجهی داشت و از میان آثار ۱۹ استاد دانشگاه و هیئت علمی دانشگاه‌های هنر کشور، سهم ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی به آثار این اساتید هنر اختصاص پیدا کرد. 

در این دوره از حراج تهران، تابلویی از مجموعه خاطرات قرن اول هجری شهریار احمدی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، مجسمه‌ای از فرشید مثقالی به قیمت ۵۵۰ میلیون تومان، تابلو بدون عنوان ژیلا کامیاب ۳۴۰ میلیون تومان، اثر رضوان صادق‌زاده ۳۰۰ میلیون تومان، تابلویی از فرشید ملکی ۲۸۰ میلیون تومان، اثر داور یوسفی ۲۶۰ میلیون تومان، نقاشی از همایون سلیمی ۲۴۰ میلیون تومان، اثر آنه محمد تاتاری ۱۸۰ میلیون تومان، تابلو جواد نوبهار ۱۵۰ میلیون تومان، عکسی از ‌امیرعلی جوادیان ۱۴۰ میلیون تومان، اثری از مصطفی گودرزی ۱۲۰ میلیون تومان، تابلو کاظم چلیپا ۱۲۰ میلیون تومان، نقاشی از رضا خدادادی ۱۲۰ میلیون تومان، اثری از مرتضی گودرزی دیباج ۱۳۰ میلیون تومان، تابلو مرتضی اسدی ۱۱۰ میلیون تومان، اثر جواد علیمحمدی اردکانی ۱۰۰ میلیون تومان، تابلو خسرو خسروی ۸۰ میلیون تومان، اثر محمد فدوی ۷۰ میلیون تومان و عکس از مهدی مقیم‌نژاد ۶۰ میلیون تومان چکش خوردند.

حضور اساتید و جامعه دانشگاهی و نقش‌آفرینی آثار آنان در اقتصاد هنر، می‌تواند زمینه رشد و امیدآفرینی را برای دانشجویان و علاقه‌مندان به هنر و بستر آگاهی‌بخشی به دانشجویان را فراهم آورد.

شانزدهمین دوره حراج تهران که به آثار هنر معاصر ایران اختصاص داشت، توانست با فروش تمامی ۱۲۰ اثر ارائه شده در این رویداد به مبلغ ۷۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، رکورد چشمگیری را در بازار هنر معاصر ایران ثبت کند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار فرهنگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha