۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱
کد خبر: 84810319
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امامان جماعت مددکار اجتماعی کمیته امداد می‌شوند

قم - ایرنا - مدیرعامل بنیاد هدایت با اشاره به مشارکت امامان جماعت مساجد در مددکاری اجتماعی کمیته امداد امام خمینی(ره) در قالب طرحی موسوم به ۳۱۳ گفت: این طرح تجربه موفقی در فرایند برون سپاری وظایف حاکمیت به مساجد است.

به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی قم، حجت‌ الاسلام سید ناصر میر محمدیان در نشست مجازی عملیاتی طرح ۳۱۳ که با هدف تبیین زوایای اجرای این طرح برگزار شد، محور قرار گرفتن مساجد در مسیر خدمت رسانی به مردم را از اهداف بنیاد هدایت برشمرد و اظهار داشت: برای این منظور خدماتی را حاکمیت ارائه می‌کند که تلاش می‌کنیم این خدمات را از طریق مساجد به مردم منتقل کنیم.

وی یکی از این خدمات را خدمات مددکاری کمیته امداد دانست و افزود: سرکشی‌هایی که در طرح ۳۱۳ طراحی شده از جمله این خدمات است، دلیل اهمیت این کار این است که نخستین و جدی‌ترین تجربه‌ای است که در آن حاکمیت خدمات خود را از طریق مساجد ارائه می‌دهد.

میرمحمدیان خاطرنشان کرد: چه بسا ارائه این خدمات در آینده مستلزم حضور شخص امام نباشد و مسجد بتواند این خدمات را ارائه کند، کما اینکه هم اکنون نیز برخی خدمات توسط همسر امام انجام می شود، مهم این است که این خدمات تحت اشراف امام صورت می‌گیرد.

وی بیان داشت: امام باید در مسجد برخی کارها را به صورت مستقیم انجام دهد، در برخی از کارها امام جنبه محوری و در برخی از کارها نیز صرفا نقش محرک دارد، به طور مثال نماز و کارهایی مانند سرکشی از خانواده در طرح ۳۱۳ را خودش باید انجام دهد.

مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: اهمیت طرح ۳۱۳ در این است که تجربه موفقی در فرایند برون سپاری وظایف حاکمیت به مساجد شکل بگیرد و بتوانیم مشکل‌های آن را کشف کنیم و در نهایت خدمات دیگری را به مساجد وصل کنیم.

 مشاور رئیس کمیته امداد امام نیز به عنوان دومین سخنران این نشست برنامه‌های کمیته امداد در خصوص طرح ۳۱۳ را یادآور شد و گفت: این طرح سبب می‌شود تا خدمات مؤثر فرهنگی و معیشتی به خانواده های تحت پوشش ارائه شود.

حجت‌الاسلام حسن هرمز، رویکرد طرح ۳۱۳ را تربیتی دانست و خاطرنشان کرد: این طرح یک طرح خانواده محور است، روحانی ما به همراه همسر خود با خانواده‌های تحت پوشش طرح ارتباط مؤثری دارند تا بتوانند با کمک خود خانواده و منابع امدادی و غیر امدادی به شناسایی و اولویت بندی مسائل این خانواده ها اقدام کنند.

وی تجربه‌ها و خبرهای خوب از طرح ۳۱۳ را یادآور شد و گفت: روحانیان نقش بسیار مهمی در تشویق به ازدواج، کاهش طلاق و شناسایی استعدادها و افراد نخبه داشته‌اند، یکی از ویژگی‌های طرح مذکور این است که یک نقطه زنی فرهنگی انجام داده است. 

 معاون راهبری بنیاد هدایت نیز در ادامه با اشاره به اجرای طرح ۳۱۳ در همه استان‌ها گفت: معاونت تبلیغ حوزه علمیه هم در این طرح با کمیته امداد امام خمینی(ره)مشارکت می کند، اگر استانی از وجود روحانیان توانمند برخوردار باشد ظرفیت این طرح قابل افزایش است.

حجت‌الاسلام امید محلاتی بیان داشت: یک هدف جدی در این طرح همان تحقق اهداف امامت است، امام نباید کار خود را در حد نماز و تعظیم شعائر خلاصه کند، باید به خانواده‌های آسیب پذیر توجه داشته باشد که از جمله این‌ها خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد هستند که نیاز به توجه بیشتری دارند.

وی خاطرنشان کرد: امام نباید به مشکل‌های محله بی‌تفاوت باشد بلکه ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای را برای حل مشکل‌های مردم به کارگیری کند، این طرح زمینه‌ای است تا امامان محله با جدیت بیشتری در راستای حل مشکل‌های محله گام بردارند، البته امام نباید به ارتباط با همین چند خانواده اکتفا کند و حل مسائل همه مردم را باید دنبال کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha