اجرای پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش در وزارت کشور

تهران- ایرنا- رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور گفت: این مرکز به عنوان متولی اصلی مدیریت دانش در سطح وزارت کشور، از ابتدای سال جاری پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش را آغاز کرده است که تا اواسط مرداد ماه وارد فاز اجرایی می شود.

عبدالرحیم پدرام در گفتگو با گروه علم و آموزش ایرنا افزود: این مرکز در راستای عمل به "دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه های اجرایی که ۲۷ دی ماه ۱۳۹۹ در شورای عالی اداری تصویب شد و به عنوان متولی اصلی مدیریت دانش در سطح وزارت کشور، از ابتدای سال جاری پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش را آغاز کرده است.

پدرام تاکید کرد: در این خصوص ضمن ایجاد ساختار بهینه مدیریت دانش در ستاد وزارت کشور و استانداری ها، نسبت به نهادینه سازی فرآیندهای مدیریت دانش، در فرآیندهای جاری اقدام شده و توسعه فرهنگ دانش محور در دستور کار متولیان اجرایی مدیریت دانش قرار دارد.

وی ادامه داد: پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش که در حال حاضر فاز مطالعات و شناخت را پشت سر می گذارد، تا اواسط مرداد ماه وارد فاز اجرایی می شود.

پدرام همچنین بیان کرد: استقرار هرچه سریعتر نظام مدیریت دانش در ستاد و استانداری ها یکی از اولویت های اصلی وزیر محترم کشور است. لذا به منظور دستیابی سریع به اهداف تعیین شده و با توجه به گستردگی جغرافیایی و سازمانی محدوده پروژه، نمایندگانی از سوی استان ها معرفی شده اند که درصورت برخورداری از توانمندی الزام و اثبات مشارکت فعال، به عنوان دبیر اجرایی مدیریت دانش در استان مربوطه منصوب شده و برنامه های اجرایی مدیریت دانش را پیگیری خواهند کرد. هم اکنون دوره های آموزشی و توانمندسازی نمایندگان استانی در حوزه مدیریت دانش آغاز شده است.

وی در ادامه گفت: بدون شک در عصر دانش، رشد پلکانی سازمان ها و شتاب دهی به نوآوری، بدون بهره برداری از نظام های مدیریت دانش میسر نبوده و دسترسی به دانش کلیدی سازمان، تنها راه اتخاذ تصمیم های چابک و موثر است.

پدرام افزود: با اجرای پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش در ستاد و زیرمجموعه های وزارت کشور، ضمن احاطه بر منابع و سرمایه های دانشی وزارت کشور، امکان تحلیل شکاف دانشی فراهم شده و امیدواریم وزارت کشور با پیشرفت این پروژه، از سازمان یادگیرنده به یک سازمان هوشمند ارتقا یابد.

وی اظهار داشت: مرتضی حسنی، دانش آموخته علوم تصمیم و مهندسی دانش به عنوان استراتژیست راهبرد شناس و مدیر اجرایی مدیریت دانش در وزارت کشور منصوب شده و ضمن طراحی نظام مدیریت دانش متناسب با اقتضائات و نیازهای وزارت کشور، اجرای پروژه استقرار نظام جامع مدیریت دانش را به صورت متمرکز در ستاد و استانداری های سراسر کشور مدیریت می کند.

توسعه یادگیری سازمانی، شتاب دهی به نوآوری ها و ارتقا به یک سازمان هوشمند از طریق استقرار فرآیندهای مدیریت دانش امکان پذیر است. مدیریت دانش مجموعه ای از راهکارهای مربوط به کسب، خلق، نگهداری، توسعه، تسهیم و استفاده از دانش است که با شناسایی و بهره گیری از سرمایه های دانشی سازمان نقش مهمی در تعالی و پیشرفت سازمانی ایفا می کند. در نتیجه استفاده صحیح از راهکارهای مدیریت دانش، انتظار می رود شاهد کاهش چشمگیر تکرار خطا، دوباره کاری و سازمان های موازی بوده و با واکنش صحیح و اخذ تصمیمات بهینه، دستیابی به اهداف سازمانی تسهیل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha