به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام محمود سیاح روز یکشنبه در سمینار ستاد نماز جمعه مازندران در رامسر افزود : وظیفه اصلی ستاد نماز جمعه برگزاری این آیین عبادی و سیاسی است و اعضای ستاد جمعه باید فارغ از هر کنش فرهنگی در ایام مختلف تمامی اقداماتشان معطوف به رونق و حضور پر رنگ مردم در نماز جمعه باشد.
او اقدامات فرهنگی و سایر اقدامات را از وظایف تعریف شده نماز جمعه دانست و ادامه داد : اما در عین حال سمبل نماز جمعه حضور گسترده مردم است تا با صف های به هم پیوسته دشمن شکنی، استکبار ستیزی، پیوند و حدت مردم و مسوولین را را القاء کند و از سوی دیگر جایگاهی برای مطالبه های منطقی نظام است.
سیاح گفت : ستاد نماز جمعه با هر میزان از اقدامات فرهنگی زمانی موفق است که وظیفه اصلیش را که همان برگزاری نماز جمعه است بدرستی انجام دهد و مهم تر این که به بستری برای حضور جوانان تبدیل شود و اگر نماز جمعه ای پر رونق برگزار نشود به این معنا است که ستاد آن نماز جمعه هم موفقیتی نداشت.
وی افزود : از سوی دیگر ستاد نماز جمعه در برگزاری برنامه های فرهنگی و سایر امور نباید به دنبال تصدیگری برنامه های در یک شهر باشد ، بلکه باید طراحی و راهبری کند تا اینگونه اقدامات عملی شود.
مسوول ست ادهای نماز جمعه کشور همگرایی و اتحاد بین اعضای ستاد نماز جمعه و مردم را دارای اهمیت خواند و گفت : از سوی دیگر امامان جمعه و ستادهای برگزاری می بایست از خطر عادی شدن نماز جمعه جلوگیری کنند.
وی توضیح د اد : چنانچه امام جمعه مثل یک نمازگزار به نماز جمعه برود آن روز، روزِ ورشکستگی و عادی سازی این نهاد است و عادی نشدن نماز جمعه در گرو دغدغه مندی است و مراقبت از این مهم باید با خلاقیت و نوآوری همراه باشد. باید در هر هفته برگزاری نماز جمعه طراحی و برنامه ریزی انجام شود.
در این سمینار مسوولان ستاد نماز جمعه شهرهای کوچک مازندران چالش های پیرامون برگزاری نماز جمعه و ستاد نماز مانند مشکلات مالی ، نبود فضا برای کارِ فرهنگی ، نبود خودروهای ایاب و ذهاب برای حضور روستاییان در نماز جمعه، نبود مصلی در برخی مناطق، حضور کم رنگ مسوولین ادارات در نماز جمعه را از چالش های ستاد شهرستانی معرفی کردند.
نظر شما