پروژه‌های نیمه تمام ورزش و جوانان در فارس بر کارکرد این حوزه سایه انداخته است

شیراز-ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان فارس با اظهار اینکه درگذشته این بحث مطرح بود که با ادغام سازمان ملی جوانان با ورزش، جوانان تحت الشعاع قرار گرفته است، بیان داشت: اما اکنون اینگونه نیست و باید بگوییم این دو مقوله تحت تاثیر پروژه های عمرانی نیمه تمام در این حوزه قرار گرفته است.

دکتر حیدر صفر پور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: پروژه هایی که در بسیاری از جاها واقعا با دیدگاه غیر کارشناسی در مقطعی کلنگ زنی شده و امروز به عنوان یک معضل جدی برای نه تنها اداره کل ورزش و جوانان فارس بلکه برای کل کشور تبدیل شده است.      

۴۰۰ پروژه ورزشی نیمه تمام در فارس وجود دارد

وی اضافه کرد: ساختار اداره کل ورزش و جوانان در سطح کشور به نحوی نیست که نیروهای فنی و متخصص در این حوزه تعریف شده باشد، از طرف دیگر حجم این پروژه ها و تعداد آنها امروز زیاد شده طوری که در استان فارس ۴۰۰ پروژه ورزشی نیمه تمام وجود دارد و این پروژه ها هم از نظر زمان بندی و هم از بابت اعتباری، اعداد کلانی برای تکمیل شدن نیاز دارند.

دکتر صفر پور با  اینکه بحث توسعه زیر ساخت ها هم باید در دستور کار قرار گیرد، اظهار داشت: نباید فراموش کنیم که کلنگ زنی های بی رویه که اتفاق می افتد یک معضلی دیگر به این معضل ها  اضافه می کند و باری از روی دوش مجموعه بر نمی دارد اما این بدان معنا نیست که روند توسعه باید متوقف شود.

پیشنهاد ایجاد ساختار مشخص برای اجرای طرح‌های عمرانی حوزه ورزش

مدیرکل ورزش و جوانان در ادامه سخنانش افزود: پیشنهاد داده شده پروژه های عمرانی از اداره های کل مانند نوسازی مدارس جدا و ساختار مشخصی تعریف شود و با بکار گیری نیروهای کارشناس زبده و اعتبار مشخص این بار از روی دوش مجموعه ورزش و جوانان بر داشته شود تا آن وقت بتوان در حوزه ورزش و جوانان با یک فراغ بال بسیار بازتر و جدی تر کارهای مربوطه را به پیش برد.

صفر پور با اشاره به فراگیر بودن ورزش بین جامعه شهروندی افزود: امروز کمتر کسی می توانید پیدا کنید که حداقل در زمینه یک رشته ورزشی اظهار نظر نکند یا خودش را کارشناس نداند و یا علاقه مند نباشد که این یک ظرفیت خیلی بزرگ است که اهداف را می تواند در خصوص  ورزش همگانی و قهرمانی محقق کند.

اظهار نظر های غیر کارشناسی 

وی اضافه کرد: اما بعضی وقت ها مواجه می شویم با اظهار نظرهای غیر کارشناسانه، بعضا از نظر ناآگاهی، اداره ورزش و جوانان مخاطب قرار داده می شود در صورتی که اداره کل در این مقوله از نظر شرح وظایف و قانونی هیچ تکلیفی ندارد اما چون افکار عمومی آن را مطرح می کند، باید پاسخگو باشیم.

صفر پور ادامه داد: دربهمن ماه ۱۴۰۰ درسفری که حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان به شیراز داشت هدف گذاری ما این بود که چه چیزی در اولویت قرار دارد تا بتوانیم از حضور وزیر بهره ببریم برای همین هم از ورزشگاه پارس، سالن ۶ هزار نفره و ورزشگاه حافظیه بازدید بعمل آمد و دستوراتی نیز صادر شد اما آنطور که انتظار داشتیم تاکنون موضوع پیش نرفته است.

وی به معضل دیگری اشاره کرد و گفت: پروژه های کلان ورزشی که افتتاح می شود اما بدون پیش بینی هیچ ظرفیتی ازنظر نیروی انسانی و ردیف اعتباری برای تعمیر و نگهداری در نظر گرفته نمی شود.

 پروژه های نیمه تمام ورزش و جوانان در فارس بر کارکرد این حوزه سایه انداخته است
صفر پور : برخی افراد اظهار نظر هایی غیرکارشناسی می کنند 

افزون بر ۴ هزار پروژه نیمه تمام در کشور  وجود دارد

 به گزارش ایرنا افزون بر از چهار هزار پروژه نیمه‌تمام در حوزه وزارت ورزش و جوانان در کشور وجود دارد که برخی از آنها ۵ در صد و برخی نیز تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به نظر می رسد با توجه به اینکه این پروژه های نیمه تمام از دولت های قبل به جا مانده و عمر زیادی از آن می گذرد برخی از آنها مستهلک شده که باید فکر اساسی کرد.

 شرکت توسعه اماکن ورزشی  باید ابتدا این حجم زیاد پروژه های نیمه کاره را تمام کند و گرنه کلنگ زنی ها در دولت سیزدهم  هم به آن اضافه خواهد شد و این میرات کهن به دولت های بعدی منتقل و برتعداد پروژه های نیمه تمام افزوده خواهد شد.

کلان شهر شیراز از نظر سرانه فضای ورزشی  محروم ترین منطقه  فارس است اما برخی از شهرستان ها سرانه ورزشی آنها به بیش از یک متر مربع رسیده است.  

افتتاح با عجله 

بر اساس برخی اظهار نظرهای کارشناسی ورزشگاه ۵۰هزار نفری پارس  اردیبهست ۹۶  و سالن ۶ هزار نفره سردار سیلمانی  هم تیر ماه ۱۴۰۰ به صورت نیمه تمام و با عجله افتتاح شده است.

 ورزشگاه پارس(میانرود ) شیراز نیز مشکلات زیادی دارد که بارها به آن اشاره شده و سازمان لیگ فوتبال هم بیش از ۷۰ مورد ایراد روی این ورزشگاه گذاشته است و سالن ۶ هزار نفره هم علاوه بر مشکلات فنی، آب و برق و گاز هم  ندارد.

وعده وزیر 

وزیر ورزش و جوانان  در سفری که پارسال به شیراز داشت قول داد این دو ورزشگاه را در هفته دولت،  شهریور ۱۴۰۱ تکمیل و به بهره برداری برسد. با توجه به زمان اندک باقی مانده  تا هفته دولت اگر شرکت توسعه به طور شبانه روزی کار کند شاید  وعده ها در زمان مقرر محقق شود و گرنه باز هم بهره برداری از آن به هفته های بعدی دولت در سال دیگری  کشیده می شود.    

تاریخچه  شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی  

شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی یک سازمان زیر مجموعه وزارت ورزش و جوانان ایران است،این سازمان در تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۷۳ با پیشنهاد سازمان تربیت بدنی ایران و تصویب هیات وزیران برای ساخت، تجهیز و نگهداری تأسیسات ساختمان‌های ورزشی ایران تشکیل شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha