به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی روز پنجشنبه در آئین تجلیل از فعالان برتر صنعت استان که به مناسبت روز ملی صنعت و معدن برگزار شد، افزود: در تمام کشورهای توسعه یافته راهبردهایی برای طی روند توسعه صنعتی تعیین شده و مجموعههایی برای رصد و بازنگری این راهبردها ایجاد شده و فعالیت میکنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه راهبردهای اساسی در حوزه صنعت ایجاد نشده ، باید در شناساندن اهمیت صنعت و تاثیر آن در توسعه تلاش کرده و زمینه تدوین راهبردهای بلند مدت برای حمایت از فعالان این بخش فراهم شود.
استاندار اردبیل به تلاشهای جهادگونه صنعتگران در تمام برههها بویژه زمان تحریم اشاره کرد و گفت: صنعتگران و تولیدکنندگان در زمانهای تحریم چراغ اقتصاد کشور را روشن نگه داشتند و روز به روز نیز بر این روشنایی افزوده میشود.
عاملی با بیان اینکه موانع تولید و صنعت باید برای سهولت فعالیت صنعتگران برداشته شود، خواستار مطالبهگری فعالان این بخش از بخشهای دولتی و متولیان امر، برای روانسازی فعالیتهای تولیدی و صنعتی شد.
وی حل مشکلات حوزه صنعت را در کوتاهترین زمان ممکن حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: قصور و تاخیر در رفع مشکلات این بخش در آینده مشکلساز شده و تبعات منفی آن در دراز مدت نمایان میشود.
استاندار اردبیل توجه به نیازهای توسعه صنعتی و سرمایهگذاریهای تولیدی را از ضرورتهای این حوزه ذکر کرد و گفت: اگر میخواهیم تولید بهتر پیش برود ، باید زیرساختهای مرتبط در شهرکهای صنعتی، راههای ارتباطی و اتصالات ریلی را تقویت کنیم.
عاملی به وضعیت و رتبه پایین استان در زمینه اتصال بزرگراهی به مرکز کشور اشاره کرد و افزود: در خصوص دارا بودن استانهای کشور از راههای چهار خطه ، میانگین کشوری ۲۴ درصد بوده و این در حالی است که ۱۱ درصد راههای استان چهار خطه است که کمتر از نصف میانگین کشوری میباشد.
وی به سفر رئیسجمهوری در سال گذشته به استان اشاره کرد و از جذب هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در جریان این سفر به استان و تزریق به پروژههای مختلف عمرانی ، راه و راهآهن خبر داد.
عاملی استقبال ویژه سرمایهگذاران برای فعالیت در شهرکهای صنعتی استان را یادآور شد و اظهار کرد: در همین راستا اقداماتی چون تصفیهخانه شهرک صنعتی در حال اجرا بوده و حدود ۱۰ میلیارد تومان از محل سفر رئیسجمهور به این پروژه اختصاص یافته و مابقی روند اجرای آن در حال انجام است.
استاندار اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل سالانه به ۹ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی تولیدی نیاز دارد ، گفت: در صورت تحقق این امر میتوانیم شکاف بین توسعه صنعت در استان را نسبت به میانگین کشوری بهبود بخشیم
وی به سرمایهگذاریهای متعدد و بزرگ در استان اشاره کرد و خواستار تلاش بیش از پیش متولیان بخش صنعت و نیازمندیهای زیرساختی شهرکهای صنعتی برای سرعتبخشی به فعالیتهای سرمایهگذاری شد.
عاملی همچنین از تدوین برنامه پیشرفت استان در حوزههای مختلف با حضور فرمانداران و مدیران کل استان خبر داد و گفت: باید برای اجرای این برنامه رویکردها و راهبردهای تحول آفرین داشته باشیم و علاوه بر بخش صنعت در حوزه های گردشگری و کشاورزی نیز زیرساختهایی برای بهرمندی بیشتر از این بخشها و تولید ثروت ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در بخش ظرفیتهای طبیعی و خدادادی استان در زمینههای گردشگری و کشاورزی ثروتآفرینی چندانی با توجه به نبود زیرساختها و امکانات لازم در استان شده و لازم است نسبت به ایجاد امکانات و زیرساختها برای بهرهبرداری مفید به نفع استان برنامهریزیهای لازم را انجام دهیم.
استاندار اردبیل پشتیبانی مسئولان استان در بخشهای اجرایی، قضایی ، بانکها و متولیان بخش خصوصی از سرمایهگذاران را مشوقی مناسب برای این بخش دانست و خواستار ادامه این حمایتها از سرمایهگذاران شد.
وی بر تامین زیرساختها و تهیه بستههایی از امکانات فراهم شده برای سرمایهگذاری تاکید کرد و خواستار برگزاری همایش سرمایهگذاری برای جذب سرمایه گذاران به استان شد.
در این آیین بیش از هفت صنعتگر و تولید کننده نمونه استانی و صاحبان ۱۲ واحد صنعتی این استان تجلیل شدند.
نظر شما