معاون وزیر آموزش و پرورش: تابستان فرصتی طلایی برای جبران افت تحصیلی است

پاکدشت- ایرنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت : تابستان امسال پس از دو سال از شیوع ویروس کرونا فرصتی طلایی برای جبران افت تحصیلی است که باید به درستی از آن استفاده کرد.

به گزارش پنجشنبه ایرنا به نقل از آموزش و پرورش پاکدشت، رضوان حکیم‌زاده در آئین اختتامیه طرح و برنامه‌های آموزش ابتدایی و پیش دبستانی شهرستان‌های استان تهران و در جمع راهبران آموزشی این استان که در شهرستان پاکدشت برگزار شد اظهارداشت: دوره آموزشی جبران افت تحصیلی تابستان ۱۴۰۱ در جهت تحقق عدالت و برابری آموزشی ایجاد شده و باید به درستی از ان استفاده کرد.

وی اظهار داشت: تابستان امسال، فرصتی طلایی و تکرار نشدنی برای آموزش و پرورش است چرا که پس از دوسال آموزش پرچالش، فرصتی دست داده است تا دانش آموزانی که به هر دلیل امکان این را نداشتند که از نظر رسیدن به اهداف یادگیری، همپای سایر دانش آموزان باشند از عدالت آموزشی و فرصت‌های برابر آموزشی بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: با توجه به غیر حضوری شدن مدارس، سهم خانواده ها از آموزش در دوران کرونا بسیار بالاتر رفت و دانش آموزانی که اولیای آنان از سواد مؤثری که بتواند وضعیت سواد فرزند خود را درست مدیریت نماید برخوردار نبودند، نتوانستند به یادگیری لازم برسند این فرصت برای آنان ایجاد شده که خود را به این سطح برسانند.

معاون وزیر آموزش و پرورش، دانش آموزان را سرمایه های ارزشمند کشور دانست افزود: دانش‌آموزان با مغزهای خلاق و آماده یادگیری و قلب‌های مهربان، چشم بر گرمی پذیرش و باور ما دوخته‌اند که می تواند منجر به یادگیری و جبران عقب ماندگی آنان در دوره تابستانی شود.

حکیم زاده ادامه داد: در گزارش وزیر آموزش و پرورش به هیأت دولت، ضمن تشریح تلاش‌های معلمان و خانواده ها در دوران کرونا، به افت یادگیری دانش آموزان نیز اشاره شده و باید اظهار داشت که اگر این خلا آموزشی در تابستان امسال جبران نشود، دیگر نمی‌توان به فرصت‌های یادگیری خوب این دانش آموزان امیدوار شد و مانند این است که آنان را از چرخه یک زندگی موفق خارج کنیم.

وی تصریح کرد: امروز با وجود تمامی دشواری‌ها، تحریم‌های ظالمانه و شرایط اقتصادی سخت، دولت اعتبار قابل توجهی را با گشاده دستی و انگیزه ایجاد عدالت و نصیب برابر آموزشی برای جبران این عقب ماندگی به آموزش و پرورش اختصاص داده که اجرای موفق این دوره تابستانی، خود یک امتحان خوب برای وزارت آموزش و پرورش است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: مهم این است که در این دوره به وظایف خود به خوبی عمل کنیم چرا که اگر حضور ما منجر به بهتر یاد گرفتن یک کودک شود، او را از آسیب های اجتماعی دور کرده و به وی فرصت زندگی خوب داده‌ایم.

حکیم‌زاده افزود: هر کودک در پهنه این شهرستان و استان، می‌تواند آینده این سرزمین و حتی بشریت را تغییر دهد به شرط آن که ما معلمان، با این نگاه آن ها را دیده و دانش‌آموزان را سرمایه‌های ارزشمند انسانی بدانیم.

وی از مجموعه آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به عنوان یار و یاور وزارت آموزش و پرورش یاد کرد و افزود: امروز با وجود چالش‌های هفتگانه این استان و تنوع و گوناگونی جمعیتی که آن را به ایرانی کوچک تبدیل کرده، دستاوردهای بسیاری در شهرستان‌های استان تهران به دست آمده که این ناشن از تلاش و کار ارزشمند معلمان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha