به گزارش ایرنا، عابدین خرّم روز چهارشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان، با تاکید بر توجه ویژه دستگاههای اجرایی استان به امور فرهنگی، گفت: براساس قانون باید سه درصد بودجه دستگاهها برای کارهای فرهنگی اختصاص یابد و مسئولان باید نسبت به پشتیبانی و تأمین نیازهای جوانان دغدغهمند باشند.
وی اظهار داشت: حضور مدیران دستگاههای عضو در جلسات این ستاد ضروری است و در کنار آن از حضور جوانان هم برای طرح مسائل و مشکلات این حوزه بهرهگیری شود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش در بین دستگاهها بیشترین ارتباط را با قشر جوان و نوجوان دارد و نسبت به سایر ادارات باید احساس مسئولیت بیشتری در این خصوص داشته باشد.
خرّم گفت: براساس پایش علمی و تحقیقاتی که انجام گرفته کمترین علاقه در بین جوانان به امور ورزشی و هنری است که این مسأله مهمی است و باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فعالیت جسمی برای جوانان و نوجوانان بسیار مهم است، افزود: ورزش جزو نیازهای اصلی نسل جوان است که باید در اولویت قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: خانوادهها از موسساتی که فقط مدرک می دهند و آموزش مناسبی ندارند گلهمندند و اداره کل آموزش فنی و حرفهای باید در این خصوص وارد عمل شده و آموزشگاههای مجاز و غیرمجاز را معرفی کند.
خرّم با تاکید بر توجه به مربیمحوری در امر آموزش، گفت: مربی خوب همانند چراغی است که نوجوانان و جوانان دور آن جمع میشوند و دستگاهها باید در برنامههای آموزشی به دنبال مربیانی باشند که بتواند جوانان و نوجوانان را جذب کنند.
وی با اشاره به ارائه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، گفت: بانک ملی در این خصوص خوب عمل کرده است و باید مورد تقدیر قرار گیرد و سایر بانکهایی که عملکرد مطلوب نداشتهاند باید به آنها تذکر داده شود.
استاندار اذربایجان شرقی همچنین خواستار معرفی ازدواجهای موفق از طریق برنامههای فرهنگی و رسانهای شد و با اشاره به اینکه آمار کارکنان مجرد در برخی دستگاهها بالاست، از مدیران ادارات خواست اقدامات لازم برای تشویق کارکنان خود به ازدواج را انجام دهند.
حبیب ستوده نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان و دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان استان نیز گزارش مفصلی از برنامههای هفته ازدواج ارائه کرد.
عادل غلامی، مسئول شورای هماهنگی بانکهای استان هم آمار مربوط به تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال گذشته و سه ماهه ابتدایی سال جاری را ارائه کرد.
نظر شما