به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر محمدرضا رضایی روز چهارشنبه در نشست خبری با رسانه های جمعی در اداره کل بیمه سلامت خوزستان افزود:حتی زوج های ناباروری که بیمه شده سازمان تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح باشند می توانند مدارک و اسناد پزشکی تایید شده را به بیمه سلامت استان تحویل دهند و هزینههای خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه هم اکنون پنج مرکز تخصصی درمان ناباروی در بیمارستانهای امام خمینی (ره) اهواز و گنجویان دزفول ، آریا ، جهاد دانشگاهی در پردیس اهواز و مرکز مهزیار وجود دارد که زوجین نابارور می توانند به آنان مراجعه کنند افزود:البته بیمارستان آریا ، جهاد دانشگاهی و مرکز درمانی مهزیار طرف قرارداد با بیمه سلامت نیستند ولی اسناد هزینه شده در این سه مرکز درمانی و بیمارستانی که طرف قرارداد با ما نیستند در بیمه سلامت استان در قالب پرونده خسارت قابل پرداخت هستند.
دکتر رضایی از این سه مرکز تخصصی بیمارستانی و درمانی که طرف قرارداد با بیمه سلامت خوزستان نیستند خواست به منظور رفاه حال زوج های نابارور ، با بیمه سلامت استان قرارداد منعقد کنند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خوزستان در ادامه افزود: زوجهای نابارور زیرپوشش بیمه سلامت خوزستان میتوانند پس از درمان در مراکز خارج از استان ، هزینه های خود را به تحویل بیمه سلامت خوزستان دهند تا پرداخت شود.
وی در ادامه از پرشکان و موسسات درمانی استان که به هر دلیل مایل به عقد قرارداد با بیمه سلامت نیستند خواست حداقل برای بیماران و مراجعه کنندگان نسخه الکترونیک که بسترهای آنان کاملا" فراهم است صادر کنند تا پرداخت از جیب مردم کمتر و بتوانند از خدمات بعدی استفاده کنند.
پوشش بیمه ای مادران باردار تا پایان شیردهی و فرزندان آنان تا پنج سالگی
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خوزستان از پوشش بیمه ای مادران باردار که فاقد هرگونه پوشش بیمه ای هستند تا پایان دوره شیردهی و فرزندان آنان تا پنج سالگی خبر داد.
دکتر رضایی افزود:مادران باردار با مراجعه به بیمه سلامت و انجام آزمایش سونوگرافی ، آزمایش خون و گواهی پزشک یا ماما به صورت رایگان عضو صندوق بیمه همگانی شوند.
وی از مادران باردار استان خواست با توجه به اینکه احتمال دارد ارز ترجیحی به شرکت های دارویی قطع و در عوض دولت مبالغ آن را به بیمه ها از جمله بیمه سلامت پرداخت کند خود را به عضویت صندوق بیمه همگانی درآورند تا تامین اقلام دارویی و شیر خشک با قیمت یارانهای برای آنان فراهم شود.
تداوم اجرای طرح بیمه همگانی در ۱۲۳ محله و منطقه کم برخوردار خوزستان
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خوزستان گفت: طرح بیمه همگانی با همکاری وزارت کشور از سال گذشته در ۱۲۳ محله و منطقه کم برخوردار شورع شده همچنان ادامه دارد.
وی گفت:ساکنان مناطق کم برخوردار در استان که زیرپوشش بهزیستی ، کمیت امداد امام خمینی(ره) و سایر دستگاه های حمایتی هستند می توانند در سامانه بیمه سلامت همگانی ثبت نام کنند و ارزیابی وسع نیز برای آنان از طریق وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی انجام میشود.
این مقام مسئول برآورد کرد حدود یکصد هزار نفر از مردم استان همچنان زیرپوشش هیچ بیمهای قرار ندارند.
دکتر رضایی افزود: براساس ارزیابی وسع ، سه دهک اول تا سوم به صورت رایگان زیرپوشش بیمه سلامت همگانی قرار می گیرند دهک چهارم ۱۰ درصد هزینه سالانه حق درمان که ۱۱میلیون و ۴۰هزار ریال است پرداخت خواهد کرد ، دهک های پنجم و ششم ۲۵درصد، هفتم وهشم ۵۰درصد و دهک های نهم و دهم باید هزینه کامل حق درمان که ۱۱میلیون و ۴۰هزار ریال است را باید پرداخت کند ضمن آنکه همه اعضای خانواده را زیرپوشش بیمه سلامت قرار دهد.
وی گفت: هم اکنون ۷۰۰هزار نفر در خوزستان زیرپوشش بیمه سلامت همگانی ، چهار هزار نفر زیرپوشش صندوق بیمه ایرانیان ، ۲۵۰هزار نفر زیرپوشش صندوق بیمه کارمندی و ۱.۴میلیون زیرپوشش صندوق بیمه روستایی و عشایری هستند که با احتساب همه آنان ، کل جمعیت زیرپوشش صندوق های بیمه در استان به ۲.۴میلیون نفر میرسد که از حیث افراد زیرپوشش بیمه در رتبه چهارم کشوری هستیم.
به گفته رضایی قسمت اعظم حق بیمه افراد زیرپوشش این جمعیت که حدود ۲.۲میلیون نفر را شامل می شود توسط دولت پرداخت میشود.
تسویه حساب با موسسات درمانی استان تا اردیبهشت ماه
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خوزستان گفت:با همه موسسات درمانی بخش خصوصی استان تا اردیبهشت و مراکز بیمارستانی دولتی تا فروردین ماه ۱۴۰۱ تسویه و مطالبات آنان پرداخت شده است.
رضایی یکی از دلایل سرعت گرفتن پرداخت مطالبات موسسات درمانی خصوصی و دولتی استان را اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و به روز شدن میزان مطالبات موسسه های طرف قرارداد بیان کرد و افزود: رسیدگی به اسناد پزشکی با نسخه نویسی الکترونیک به روز شده و می توانیم روزانه میزان بدهی بیمه سلامت به موسسات طرف قرارداد را تعیین کنیم.
وی در ادامه هزینه های پرداختی بیمه سلامت خوزستان در سال گذشته را ۱۴هزار میلیارد ریال بیان کرد و افزود: از این میزان سه هزار میلیارد ریال در بخش بهداشت ، ۱۱هزار میلیارد ریال در حوزه درمان (بستری در بیمارستان ها) و مراجعات به پزشک و آزمایشگاه ها پرداخت شده است.
حذف کامل دفترچه کاغذی و فعال شدن سامانه ۱۶۶۶
رضایی از حذف کامل دفترچه کاغذی بیمه سلامت برای افراد و خانوارهای زیرپوشش در خوزستان خبر داد و گفت: با حذف دفترچه های کاغذی ، دفترچه های الکترونیک سلامت جایگزین آن شده است.
وی از فعال شدن سامانه ۱۶۶۶ به منظور اطلاع رسانی به افراد زیرپوشش بیمه سلامت خبر داد و افزود: برخی از شرکتها و افراد سودجو با ارسال پیامک ، انجام دادن برخی خدمات را که دولت به صورت رایگان انجام می شود مطالبه وجه می کنند که باید مردم مواظب ترفندها این افراد باشند و فریب نخورند.
رضایی گفت: با استفاده از سامانه مربع۱۶۶۶ * از طریق تلفن همراه شماره گیری کنند تا از زیرپوشش بودن یا نبودن خود در بیمه سلامت اطمینان حاصل کنند.
ضرورت پرداخت بخشی از هزینه های خدمات دندانپرشکی ، استفاده ساکنان استان های همجوار از مراکز درمانی استان که ازدحام بیش از مراجعان را به دنبال دارد ، استفاده نکردن برخی پزشکان از نسخه الکترونیک ، مایل نبودن برخی پزشکان و موسسات درمانی بخش خصوصی برای عقدقرارداد با بیمه سلامت از سوال ها و دغدغه های اصحاب رسانه در این نشست بود.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خوزستان نیز در بخش پایانی این نشست از پرداخت هزینه های بیماران صعب العلاج و سرطانی از چهار نوع بیماری به ۱۹ نوع بیماری در آینده خبر داد.
نظر شما