امیر عباس شاکری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه وزن کالاهای صادراتی در سه ماه گذشته نزدیک به ۶۲ هزار تن بود، ادامه داد: سهم میلگرد از میزان صادرات صادرات ۹۰ درصد و فرش ماشینی ۱۰ درصد بوده است.
به گفته وی، بیشترین محصولات فولادی و فرش ماشینی آران و بیدگل به مقصد کشورهایی از جمله چین، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، عراق، قطر و گرجستان صادر شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۷۰۰ کارخانه فرش ماشینی دارای مجوز بهرهبرداری در آرانوبیدگل یادآور شد: افزون بر ۵۰ درصد فرش ماشینی کشور در این شهرستان تولید میشود که این مهم آران و بیدگل را به قطب تولید این کالا در ایران و حتی جهان پس از شهر افزون بر ۲ میلیون نفری غازی آنتپ ترکیه تبدیل کرده است.
شاکری با اشاره به لزوم حمایت جدی دولت از صنعت فرش ماشینی در حوزههای تامین ارز، واردات مواد اولیه و صادرات محصول تصریح کرد: برای گذر از اقتصاد تک محصولی در آران و بیدگل، توسعه گردشگری، راهاندازی و ایجاد طرحهای زودبازده اقتصادی در بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات ضروری است.
وی یادآور شد: سال ۱۴۰۰ حدود ۳۴۸ میلیون دلار کالا با وزن ۴۶۵ هزار تن از آران و بیدگل به مقصد کشورهای دیگر صادر شده است که سهم میلگرد حدود ۸۳ درصد و فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن حدود ۱۷ درصد بوده است.
افزون بر ۸۰۰ واحد تولیدی در آران و بیدگل فعال است که بیشتر آنها در زمینه فرش ماشینی و صنایع وابسته فعالیت میکنند.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما