به گزارش خبرنگار ایرنا، « فرزاد مخلص الائمه» عصر چهارشنبه پس از بازدید از نقاط مختلف شهر جدید امیرکبیر در نشست با اهالی و ساکنان این شهر و مدیران مربوطه افزود: در جریان مسایل و مشکلات این شهر قرار دارم و مسایل با جدیت رصد میشود.
وی بیان کرد: ایجاد درمانگاه در شهر جدید امیرکبیر جزو مطالبات جدی است و جاده دسترسی و زیرگذر این مسیر از سال گذشته در دست اجرا است.
استاندار مرکزی افزود: شهادت می دهم مدیرانی که در ایجاد این شهر دخیل هستند تمام وقت مشکلات را پیگیری میکنند.
مخلص الائمه گفت: ۹۰ هزار نفر در نقاط حاشیه شهر اراک زندگی میکنند که هر کدام از مناطق با آسیبها و مشکلات هر منطقه همراه هستند.
وی اظهار داشت: شهر امیرکبیر هم مشکلاتی مختص به خود دارد که مسایل آن با جدیت دنبال میشود.
استاندار مرکزی ادامه داد: ۸۰ هزار پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد که شهر جدید امیرکبیر هم یکی از این طرحها است.
مخلص الائمه تصریح کرد: اگر ۳۰ سال بودجه کشور به این طرحها اختصاص یابد و در این مدت هیچ حقوقی پرداخت نشود، هنوز تکمیل این طرحها به اتمام نمیرسد.
مخلص الائمه گفت: ساکنان این شهر حق دارند اعتراضات خود را بیان کنند و مسئولان نیز از هیچ تلاشی در راستای حل مشکلات دریغ نمیکنند.
وی گفت: استخر این شهر ایجاد شده و باید تلاش شود تا هرچه سریعتر فعال شود و جوانان ونوجوانان این شهر پس از ۲ سال حصر خانگی به واسطه کرونا از این فضا استفاده کنند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: بخشی از مشکلات این شهر باید با فوریت حل شود که به طور قطع پیگیری میشود.
رئیس هیات مدیره شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر هم در این نشست گفت: شهر جدید امیرکبیر به واسطه مصوبه شورای عالی شهرسازی مصوب سال ۸۸ و جزو مصوبات هیات دولت وقت است.
« حمید کریمی» افزود: عملیات اجرایی این شهر پس از مطالعه در سال ۱۳۹۰ به وسعت ۶۰ هکتار با یکهزار و ۱۳۰ واحد مسکن مهر ویلایی آغاز شد.
وی بیان کرد: از ابتدای ساخت این شهر، رویکرد محلهسازی بود و با اجرای واحدهای مسکونی و اجرای تاسیسات زیربنایی و روبنایی با هماهنگی دستگاههای مربوطه وخدمات رسان دنبال شده تا شهر سکونت پذیر شده است.
رئیس هیات مدیره شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر ادامه داد: سکونت این شهر با مسایل و مشکلاتی به لحاظ خدمات رسانی همراه است.
نبود درمانگاه، نبود پزشک، نبود روشنایی مناسب و سختی تردد، از جمله مهمترین مشکلات مطرح شده در نشست استاندار مرکزی با اهالی شهر جدید امیرکبیر بود.
شهر جدید امیرکبیر از سال ۹۰ در مسیر اراک - قم ایجاد شده و هماکنون دارای حدود یک هزار نفر جمعیت ثابت و حدود سه هزار نفر جمعیت سیار است.
نظر شما