دستگاه‌های اجرایی پیگیر مصوبات سفر رییس‌جمهور برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام باشند

شهرکرد- ایرنا- بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری گفت: مسوولان دستگاه‌های اجرایی استان پیگیر مصوبه سفر رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی احمدی روز دوشنبه به‌مناسبت هفته قوه قضاییه در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در استان هم‌اکنون ۷۰۰ طرح عمرانی نیمه‌تمام وجود دارد.
وی افزود: در همین راستا درخواست تامین اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری از این طرح‌ها در سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به بام ایران مطرح شد که پیگیری آن باید در دستور کار مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط باشد.
بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سال گذشته ۴۲ هکتار از زمین‌های شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی در این استان بازپس‌گیری و به بیت‌المال بازگشت داده شد که این سطح در قالب ۱۹۸ قرارداد در سال‌های قبل به سرمایه‌گذاران واگذار و راکد شده بود.
وی با اشاره به انجام ۶۰ بازدید میدانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری و شناسایی مشکلات آنان در سال گذشته گفت: به‌دنبال این بازدیدها ۶۵ نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان برگزار و ۲۱۲ مصوبه تنظیم شد.
احمدی تاکید کرد: اجرایی نشدن این مصوبات از سوی دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان ترک فعل مدیران خواهد بود.
وی با اشاره به تنظیم ۵۰ مکاتبه هشداری از سوی بازرسی کل چهارمحال و بختیاری به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم و تخلف، افزود: سال گذشته دو مدیر و سه کارمند در این استان تشویق شدند.
بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری حجم ریالی معاملات نظارت شده استان در سال گذشته را ۲۰ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ۵۰۴ معامله را در سامانه‌های مرتبط ثبت کردند که به‌دنبال آن ۱۲۲ مورد تذکر از سوی بازرسی کل استان داده و یک مورد از معاملات لغو و وارد فرآیند صحیح شد.
وی یادآور شد: در این راستا پنج هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال از حقوق بیت‌المال به خزانه بازگشت داده شد.
احمدی با اشاره به برگرداندن ۲۷ هزار میلیارد ریال از مطالبه‌های بانکی معوق و سررسید گذشته به صندوق بیت‌المال اظهار داشت: در سال گذشته ۶۹۸ سند تک‌برگ بنفش‌رنگ برای اموال غیرمنقول دولتی صادر و ۳۰۸ مورد از اموال دولت در استان تثبیت مالکیت شده است.
وی با اشاره به انجام ۱۱۷ مورد بازرسی برنامه‌ای، فوق‌العاده و دوره‌ای از سوی بازرسی کل چهارمحال و بختیاری از دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۰ گفت: این بازرسی‌ها منجر به تهیه ۲۴۵ گزارش، یک‌هزار و ۳۱۷ اقدام اثربخش در دستگاه‌های اجرایی و ۴۶۵ پیشنهاد برای اصلاح امور شد.
بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این مدت ۴۲۴ نفر از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی استان تحت تعقیب اداری و ۱۶۳ مدیر و کارمند تخت تعقیب کیفری قرار گرفته‌اند.
وی افزود: بیشترین جرایم این افراد شامل تصرف و تضییع اموال عمومی و گزارش‌های خلاف واقع در امور اداری، کم‌کاری و سهل‌انگاری در وظایف و نقض قوانین و مقررات است.
احمدی تصریح کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۶۲۳ فقره شکایت مردمی در سامانه رسیدگی به شکایت‌های سازمان بازرسی ثبت و منجر به تشکیل پرونده شد.
وی یادآور شد: برای بخشی از اجرای یکی طرح‌های عمرانی استان ۱۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال صورت‌وضعیت غیرواقعی پرداخت شده بود که علیه آن پیمانکار اعلام جُرم شد.
بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بررسی عملکرد ۲ شهرداری در استان منجر به معرفی ۲۶ نفر به تخلفات اداری و ۲۵ نفر به مراجع قضایی شده است.
احمدی تاکید کرد: رسانه‌های گروهی به‌عنوان یک ظرفیت مهم برای اعلام سوءجریان‌ها به‌شمار می‌رود و برهمین اساس از رسانه‌های استان دعوت می‌شود برای تقویت شفاف‌سازی‌ها در جامعه ارتباط خود را با بازرسی کل استان افزایش دهند.
وی با اشاره به امکان بازرسی از بخش خصوصی با کمک دستگاه‌های اجرایی متولی به‌عنوان مرجع ناظر در این بخش افزود: سامانه رسیدگی به شکایات و سامانه  گزارشگران فساد، برای دریافت گزارش‌های مردمی طراحی و راه‌اندازی شده است.
احمدی تصریح کرد: برای طرح نیمه‌تمام برج‌های دوقلو شهرداری شهرکرد صورت‌وضعیت‌هایی برای پرداخت به پیمانکار صادر شده بود که بازرسی کل استان از پرداخت آن جلوگیری کرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha