سید محمد بکاء روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: مودیان مالیاتی تا ۱۵ تیر ماه مهلت دارند تا اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل کنند و این زمان دیگر تمدید نمی شود.
وی ادامه داد: افرادی که مشمول پرداخت مالیات بر درآمد اجاره هستند تا ۳۱ تیر ماه مهلت دارند و چنانچه اجاره دهندگان درآمدی جز اجاره دادن نداشته باشند به شرط تشکیل پرونده مالیاتی، از پرداخت مالیات معاف می شوند.
رییس امور مالیاتی تفت افزود: در شهرستان ۱ هزار و ۴۸۰ پرونده فعال و ۲۸۱ شرکت فعال داریم و شرکت های مستقر در شهرک های صنعتی که پرونده بهره برداری آنها از سال ۹۵ است، از معافیت مالیاتی برخوردارند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده ارث در این اداره تشکیل شده است، اظهار داشت: از سال ۱۳۴۶ تا کنون برای تقسیم ارث، تشکیل پرونده مالیاتی الزامی شده است.
بکاء درآمد مالیات بر ارزش افزوده شهرستان تفت در سال ۹۹ را حدود ۳۶ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۱ میلیارد تومان عنوان کرد.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
***
رییس شبکه بهداشت و درمان تفت گفت: در یک ماه اخیر دو کودک زیر ۵ سال بر اثر غرق شدگی در استخر منزل و یا استخر کشاورزی جان خود را از دست داده اند.
سید محمود واعظ پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال های اخیر مرگ کودک کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه به علت غرق شدگی روند افزایشی درسطح شهرستان داشته است که توجه بیشتر خانواده ها را می طلبد.
وی ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا و افزایش مراجعات به مناطق روستایی شهرستان تفت لازم است حصارکشی کامل استخر های داخل منازل و نیز ایمن سازی استخرهای کشاورزی خصوصا مناطق روستایی توسط مالکین استخر ها انجام گیرد.
رییس شبکه بهداشت و درمان تفت خواستار رها نکردن کودکان در کنار استخر ها یا حوض های بدون حفاظ شد و از والدین خواست حتی برای مدت زمان کوتاه نیز این کار را انجام ندهند.
پیش از این رییس مرکز بهداشت تفت گفته بود: متأسفانه از سال ۹۵ تاکنون ۱۹ نفر بر اثر غرق شدگی در شهرستان فوت کردند که هشت نفر آنها زیر ۶ سال بودند.
محمدرضا میرشمسی افزود: ۳۷۰ استخر کشاورزی در سطح شهرستان وجود دارد که تنها ۴۵ مورد از آنها دارای حفاظ هستند.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیت اعتباری که وجود دارد استخرهای اولویت دار برای حصارکشی مشخص شده اند تا نسبت به آن اقدام شود.
رییس مرکز بهداشت تفت افزود: متولی برخی از استخرهای شهرستان مشخص نیست که باید تعیین شود و همچنین از بخشداران و دهیاران انتظار می رود نسبت به تأمین اعتبار برای حصارکشی، اطلاع رسانی و حساس سازی خانواده ها اقدام کنند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
***
استاندار یزد در حکمی محمد دهقان منشادی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد را به عنوان عضو کارگروه ارتقاء بهروری استان منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، در بخشی از حکم مهران فاطمی آمده است: با هدف طراحی ساز و کار هماهنگی و افزایش اثر بخشی اقدامات و برنامه های مرتبط با موضوع بهره وری در سطح ملی و راهبری حرکت بهره وری در استان به ویژه دستیابی به سهم ۴۰ درصدی بهره وری در رشد اقتصادی، جنابعالی را به عنوان عضو کارگروه ارتقای بهره وری استان به مدت دو سال منصوب می نمایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار، مدیران کل صنعت آب و برق، سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، استاندارد، صنعت و معدن، استاندار و نماینده اسبق یزد در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه یزد از دیگر اعضای این کارگروه هستند.
ارتقای بهره وری در بخش های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و آموزشی از اهداف تشکیل کارگروه بهره وری استان می باشد.
***
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز گفت: تاکنون ۱۰۰ حلقه صالحین با عضویت سه هزار نفر در شهرستان سازماندهی و بر اساس اهداف نظام و ماموریتهای بسیج فعالیت دارند .
به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ علی فاتحی روز دوشنبه در نشست سرمربیان حلقههای صالحین که با حضور امام جمعه شهرستان برگزار شد افزود: از این تعداد ۷۰ حلقه صالحین مخصوص خواهران و بقیه برادران عضو آن هستند.
وی ادامه داد: در این حلقههای بصیرتی اقشار مختلف مردم از کودکان تا پیشکسوتان با همکاری ۹۰ سرگروه و چهار سرمربی سالانه در مباحث فرهنگی، دینی، معرفتی و عقیدتی عضویت دارند.
همچنین امامجمعه مهریز گفت: حلقههای صالحین برای ارتقای کیفیت و کارایی نیاز به تحول دارند و باید بر اساس شرایط و نیازهای فرهنگی و اجتماعی فعالیت کنند.
حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی افزود: تقویت و سرمایهگذاری بر حلقههای صالحین باعث تقویت ایمان و فکر در جامعه میشود و به دلیل تهدید نرم فرهنگی روز به روز باید تقویت شود .
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز بیان کرد: حلقههای صالحین دنبال کننده اهداف بلند معرفتی، تربیتی، بصیرتی و بهترین شبکه کادرسازی و نخبهپروری برای انقلاب اسلامی است.
محیالدینی گفت: در این راستا، ارکان، سرمربیان، مربیان و سرگروهها در حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج باید برنامهریزی منظم برای تحقق اهداف داشته باشند.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و ۲۰۰ پایگاه مقاومت بسیج در این منطقه فعال است .
نظر شما