بررسی مشکلات شهرک صنعتی شمس آباد از سوی استاندار تهران

شهرری- ایرنا- مشکلات تولید کنندگان درشهرک صنعتی شمس آباد بعنوان بزرگترین شهرک صنعتی کشور با بازدید استاندار تهران و معاون وزیر صمت بررسی شد.

به گزارش ایرنا، برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران به مناسبت دهه تولید و تجارت با بازدید و بهره برداری از زیر ساخت های شهرک صنعتی شمس آباد حسن آباد بخش فشافویه شهرستان ری روز گذشته با حضورو محسن منصوری استاندار تهران و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و صنایع کوچک ایران انجام گرفت.

در حالی که دماسنج ها دمای هوای تهران را ۴۱ درجه سانتی گراد در ساعت حوالی ۱۵ بعد از ظهر نشان می داد و هواشناسی از روزهای قبل احتمال گرمازدگی را داده اما به همراه استاندار تهران در شهرک صنعتی شمس آباد برای بهره برداری از ۲ مسیر دسترسی حضور داریم.

یکی از این پروژه های قابل بهره برداری آسفالت و زیر سازی ورودی دوم شهرک صنعتی شمس آباد به طور ۲.۵ کیلومتر با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان بود و دیگری بلوار اصلی شهرک صنعتی شمس آباد به طول ۹ کیلومتر با نام بهارستان و اعتیار ۴۰ میلیارد تومان بود.

انتهای بلوار بهارستان به محدوده کارگاهی حجاران متصل می شد که مراسم بهره برداری از پروژه دوم در همان نقطه انجام گرفت، محدوده ای که پس از ربان بری و افتتاح، تعدادی از نمونه کار حجاران شهرک صنعتی شمس آباد به نمایش گذاشته شده بود.

بررسی مشکلات شهرک صنعتی شمس آباد از سوی استاندار تهران

بازدید از مجموعه کارگاهی حجاران

یکی از مجسمه سازان و حجاران  همین مجموعه کارگاهی به خبرنگار ایرنا در خصوص روند تولید مجسمه ها و سازه های مرمرین توضیحی داد: یک تکه سنگ تراش نخورده وارد کارگاه می شود و بر روی آن طرح مورد نظر پیاده می شود، هر شخصی مسئولیت بخشی از کار را دارد تا در نهایت تراش و سوهان کاری نهایی روی آن انجام گیرد و یک کار هنری فاخر تولید شود.

این مجسمه ساز و حجار که نخواست نامش برده شود این موضوع را هم گفت که اغلب تولیداتشان به مقصد آلمان صادر می شود، واسطه هر کار را با قیمت چهار تا پنج هزار دلار می خرد و آن سوی مرزها با نرخ  چند برابر می فروشد، چون در آلمان به عنوان یک کار هنری ماندگار خریداری می شود، محصولی که در ایران فقط برای تزئین گوشه ای از خانه مورد استفاده قرار می گیرد.

وی این مساله را هم متذکر شد که با ورود فناوری سی ان سی، این هنر و صنعت برای جوانان جذابیت ایجاد کرده و کار نهایی را می توان با ظرافت و زیبایی بیشتری وارد بازار کرد.

بررسی مشکلات شهرک صنعتی شمس آباد از سوی استاندار تهران

تلاش برای ساماندهی شهرک ها و نواحی صنعتی تهران

محسن منصوری استاندار تهران در همان مراسم بهره برداری در جمع خبرنگاران نیز حاضر شد و از تلاش برای بهبود زیر ساخت های شهرک های صنعتی این استان سخن گفت.

منصوری با اشاره به تلاش سه ماهه برای اجرای مسیر دسترسی و زیر سازی های مورد نیاز شهرک صنعتی شمس آباد اعلام کرد: بیشتر شهرک های صنعتی استان تهران در حوزه زیرساخت مشکلاتی دارند که در صدد رفع مشکلات آنها هستیم.

استاندار تهران در خصوص ساماندهی لکه های صنعتی استان تهران نیز اظهارداشت: مصوبه منحصربه‌فردی توسط دولت انجام شده که با اجرای آن ۳۸ لکه صنعتی این استان در قالب شهرک های صنعتی خصوصی به فعالیت خود ادامه می‌دهد که این امر به نفع صنایع، محیط زیست، دولت و تولید کننده است.

وی تاکید کرد: اصل این مصوبه مبنای محیط زیستی دارد و در عین حال با اجرای آن واحدهای صنعتی کنترل پذیر و نظارت پذیر می شوند و می توانند از ظرفیت های قانونی و تسهیلات مربوط به شهرک های صنعتی استفاده کنند.

تامین زیر ساخت های شهرک های صنعتی، رویکرد جدی دولت 

علی رسولیان معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و صنایع کوچک ایران نیز در ادامه به خبرنگاران حاضر در مراسم گفت: به دنبال خود کفا کردن شهرک های صنعتی در حوزه تامین زیر ساخت ها با راه اندازی نیروگاه های کوچک مقیاس یا خورشیدی و استفاده از منابع پساب شهری هستیم.

وی با اشاره به تلاش همه جانبه دولت برای حمایت از بخش تولید اضافه کرد: دولت سیزدهم در کنار حمایت همه جانبه از بخش تولید، تلاش برای فعال سازی واحدهای راکد یا فعال با ظرفیت پایین تر از ظرفیت، به دنبال تامین زیر ساخت های مورد نیاز شهرک های صنعتی است.

رسولیان این مساله را نیز یادآورشد که دولت می کوشد تا از سویی برق مورد نیاز شهرک های صنعتی را با ایجاد نیروگاه های کوچک یا خورشیدی و آب مورد نیاز را نیز از محل پساب های شهری تامین کند.

بررسی مشکلات شهرک صنعتی شمس آباد از سوی استاندار تهران

بازدید از واحد تولیدی با ۱۴۰۰ میلیارد تومانی بدهی مالیاتی

در ادامه این حضور در شهرک صنعتی شمس آباد، منصوری استاندار تهران در واحد صنعتی تولیدکننده پارکت و مصنوعات چوبی ایزوفام حاضر شد و از بخش های مختلف تولیدی آن بازدید کرد.

شرکت ایزوفام که از سال ۱۳۶۲ راه اندازی شده برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی دارد و می کوشد تا با رعایت استانداردهای جهانی، زمینه صادرات پارکت های ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس را فراهم کند.

با این وجود مدیرعامل این شرکت در جریان بازدید استاندار تهران، از فعالیت این واحد صنعتی با وجود بدهی هنگفت مالیاتی آن سخن گفت .

منصوری در پاسخ به مطالبه این شرکت برای اعتراض به میزان مالیات تعیین شده، اعلام کرد که مساله در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی می شود.

حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران نیز به خبرنگار ایرنا گفت که مشکل مالیاتی این شرکت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح می شود و به احتمال زیاد صورت مالیاتی آن مجدد مورد بررسی قرار گیرد.

شهرک صنعتی شمس آباد بیش از یک هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ را در زمین سه هزار هکتاری خود جای داده و یکی از قدیمی ترین شهرک های صنعتی ایران به شمار می آید.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha