اقدام خیر جانباز در احداث سالن ورزشی برای دانش‌آموزان

تهران - ایرنا - جانباز خیر و همرزم حاج قاسم سلیمانی در اقدامی خیرخواهانه از اموال پسر و عروس مرحوم خود در طرح شهید سلیمانی وقف کرده و برای دانش‌آموزان مدرسه منطقه سکونت فرزندش سالن ورزشی ساخت.

به گزارش ایرنا از معاونت تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، در حالی که نهضت ملی طراحی و ایجاد ۲۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای با عنوان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سراسر کشور آغاز شده و برای کمک به زیرساخت‌های ورزش دانش‌آموزی به پیش می‌رود، حضور نهادها، ارگان‌ها و دستگاه‌های مختلف در تحقق مسئولیت‌های اجتماعی چشمگیر بوده ضمن اینکه خیرین ورزشیار نیز به کمک آمده و با نگاه بلند به سلامت نسل آینده کشور، رخدادی بزرگ را در سراسر ایران اسلامی رقم زده‌اند که با اقدامات جهادی و با سرعتی فزاینده این طرح را به سمت بهره‌برداری به پیش می‌برد.

در استان البرز و شهرستان کرج یک جانباز ۷۰درصد و خیر کرجی که از همرزمان شهید سلیمانی در دوران دفاع مقدس بوده و چندی پیش نیز پسر و عروسش را در سانحه رانندگی از دست داده با وقف بخشی از اموال قانونی عزیزان از دست رفته خود اقدام به احداث یک سالن تخصصی ورزشی چند منظوره و مجهز در یک مدرسه در محل زندگی خانواده خود کرده است تا با نام نوه برجای مانده خود و به یاد پسر و عروس مرحوم و شهید حاج قاسم سلیمانی به بهره‌برداری برای دانش‌آموزان این منطقه برسد.

نجاری خیر ورزشیار استان البرز در گفتگویی در این خصوص گفت: بزرگترین هدف من ایجاد فرهنگ وقف و توجه به امر ورزش دانش‌آموزان بود که باعث شد تصمیم بگیرم تا با فروش بخشی از اموال پسر مرحومم که قانونا قیم آن بودم، کار خیری بکنم. وقتی از نیت آموزش و پرورش در احداث یک سالن به جای سازه مستهلکی در مدرسه نزدیک به محل زندگی خودمان خبردار شدم تصمیم گرفتم مغازه اسماعیل مرحوم (پسرم) را بفروشم و برای او و عروس مرحومم و همچنین حاج قاسم سلیمانی که هنوز هم داغدار از دست دادن این همرزم خود هستم، سالن ورزشی دانش‌آموزی برای دانش‌آموزان همان منطقه در مدرسه‌ای که در محله‌مان است، بسازم تا باقیات الصالحاتی باقی بماند و این فرهنگ را هم به نوه‌ام جانان بیاموزم بنابراین بلافاصله کار تخریب فضای قبلی و احداث سالن ورزشی را شروع کردم.

وی ادامه داد: من در سال‌های ۶۰ و ۶۱ همرزم حاج قاسم سلیمانی بودم و از روز ۱۸ بهمن ماه سال ۶۱ که در عملیات والفجر مقدماتی مجروح شدم نتوانستم کنار ایشان بمانم. ۱۸ ماه فرمانده گردان کمیل بودم و ایشان هم آن زمان فرمانده گردان زینب بود و رابطه صمیمانه و عاطفی در طول آن سال‌ها و حتی بعد از آن با هم داشتیم. حاج قاسم روز ۶ دی ماه سال ۹۸ برای چهلم پسر و عروسم که در سانحه رانندگی به رحمت خدا رفتند به مسجد صاحب‌الزمان کرج آمد و  هفت روز بعد مراسم ما هم خودشان به درجه شهادت رسیدند که از شدت این غم دو هفته زمین‌گیر شدم و در خانه افتادم.

این خیر ورزشیار گفت: روزی که حاج قاسم به مراسم چهلم عزیزانم آمد کنارم نشست و گفت ۳۸سال زیادی زنده مانده‌ای، غصه نخور و فکر و خیال هم نکن دوباره برمی‌گردم پیشت و وقتی هفت روز بعد خبر شهادتشان را شنیدم کمرم شکست. تصمیم گرفته بودم برای روح این سه تن از عزیزانم کاری بکنم و وقتی متوجه برنامه آموزش و پرورش شدم که اتفاقا نام حاج قاسم را هم داشت، کار را به شکلی جهادی شروع کردم تا شروع سال تحصیلی آینده سالن را تحویل دانش‌آموزان بدهم.

نجاری تاکید کرد: مرحوم اسماعیل وضعیت مالی بدی نداشت به همین خاطر زمینی که از قبل خریده بود و قرار بود بعد از ماه صفر بسازد اما عمرش کفاف نداد را برای آینده جانان فرزندش ساختم اما با پول‌ها و یک باب مغازه به جا مانده از ایشان، ساخت یک سالن ورزشی را در آن مدرسه محله خودمان به نام جانان و به یاد پدر و مادرش و همچنین همرزمم حاج قاسم سلیمانی شروع کرده‌ام که تا دو ماه آینده با اقدامی جهادی و انشاالله در مجموع در کمتر از ۱۰۰روز به بهره‌برداری می‌رسد. ساخت یک باب سالن ۶۰۰متری و ۵ باب کلاس به مساحت ۲۴۰مترمربع و دو بخش ۱۰۰متری سرایداری و بخش‌های اداری و سرویس بهداشتی را در این پروژه وقف کرده‌ام و تحویل خواهم داد.

این خیر ورزشیار در خاتمه یادآور شد: من به دنبال ظاهر درست کردن نیستم و مهم جهادی کار کردن است. خدا حاج قاسم را رحمت کند که همیشه حرفش را رک می‌زد. یکی از مهمترین خصوصیات ایشان این بود که می‌گفت فرمانده باید جلوی نیرویش باشد و پشت نیرو به درد نمی‌خورد. حرفهایش طلا بود. امیدوارم بتوانیم فرهنگ و اخلاق شهید سلیمانی را میان این جوانان و دانش‌آموزان بسط و گسترش بدهیم و این اقدامات بتواند در فرهنگسازی و شناخت جوانهای ما از روحیات مردان بزرگی چون قاسم سلیمانی و دیگر شهدای عزیز ما موثر واقع شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha