به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار مرکزی در این نشست، گفت: استقرار صنایع و طرحهای گردشگری باید با هدف تامین متمرکز زیرساختهای آب، برق و گاز انجام شود و متناسب با نیاز شهرستانها عملیاتی شود.
فرزاد مخلصالائمه اظهار داشت: تمدید طرحهای صنعتی در استان نیز باید با در نظر گرفتن مباحث زیست محیطی و منابع طبیعی همراه باشد و تغییر کاربریها باید بر اساس ارایه نظرات کارشناسی و منطبق با نقشههای ترسیم شده اداره کل راه و شهرسازی استان و این کارگروه باشد.
وی تاکید کرد: چند طرح الحاق به محدوده شهری در شازند، ساوه، کمیجان و میلاجرد مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بیشتر موارد در راستای کمک به طرح نهضت ملی مسکن به تصویب رسید.
نماینده عالی دولت در استان مرکزی عنوان کرد: کلیات طرح جامع گردشگری و ورزشی تپه قاش سبز شهر جدید امیرکبیر نیز در این نشست تصویب شد.
مخلصالائمه ضمن تاکید بر تامین زیرساختها در راستای اجرای طرح های گردشگری تصریح کرد: نشستهای متعددی در راین راستا با مسئولان کشوری و وزرای ذیربط برگزار شد و امید است در فضای مناسب، مجلس به لحاظ تامین بودجه و دولت در خصوص انجام اقدامات اجرایی تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: مجموع طرح تپه گردشگری قاش سبز ۳۰۰ هکتار است که در ۱۵۰ هکتار آن اجرای فضای سبز درختکاری از نوع گونه های کم آب بر پیشبینی شده است.
مهدی زندیه وکیلی افزود: در شهر جدید امیرکبیر، اجرای طرح شهرسازی و کالبدی مدنظر است که در این راستا از ظرفیت بخش خصوصی بهره گیری میشود و تامین منابع آب برای اجرای طرح فضای سبز از پساب تصفیه خانه و بازچرخانی که اولویت اصلی وزارت نیرو است، استفاده میشود.
وی در خصوص الحاق اراضی به شهر مهاجران نیز گفت: تامین زیرساخت ها برای جمعیت ۳۰ هزار نفری برآورد شده و این مهم باید مدنظر باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی عنوان کرد: جمعیت کنونی شهر امیرکبیر ۲۲ هزار نفر است که با الحاق اراضی دولتی ، جمعیت به ۳۰ هزار نفر افزایش مییابد.
زندیه وکیلی با اشاره به الحاق ۲۲ هکتار از اراضی دولتی به محدوده شهر کمیجان نیز گفت: برای تمام طرحهای جامع و تفضیلی شهر و طرح های گردشگری و زیربنایی، کمیته های کارشناسی تشکیل و تمام موارد و طرح ها مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز در ادامه نشست اظهار داشت: سیاست و رویکرد اصلی دولت تامین زمین برای اقشار آسیب پذیر جامعه است که اکنون در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخته میشود.
حمید انعامی افزود: در چند سال اخیر سرریز جمعیتی شهر اراک به سمت شهرهای جدید سوق داده میشود که در این خصوص نیاز است زمین با مالکیت دولتی برای مباحث نظامی، اجتماعی و فرهنگی تامین شود که غیر از الحاق اراضی دولتی، گزینه دیگری مدنظر نیست و باید از این ظرفیت بیشترین بهره گیری شود.
مدیر کل دفتر فنی استانداری مرکزی نیز بیان داشت: افق طرح شهر جدید امیر کبیر، جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر برآورد شده که باید سرانه ها پاسخگوی این میزان جمعیت باشد.
حمیدرضا نوازنی تصریح کرد: سرریز جمعیت کلانشهر اراک تا افزایش افق ۲ هزار هکتاری پیش بینی شده و در ساخت شهرهای جدید باید الزامات خدمات عمومی نیز لحاظ شود.
نظر شما