۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸
کد خبرنگار: 2158
کد خبر: 84801060
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار بروجرد: امنیت غذایی و سلامت مردم در اولویت است

بروجرد - ایرنا - معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: امنیت غذایی و سلامت مردم از اولویت بالایی برخوردار است و نباید اجازه دهیم محصولات کشاورزی با آب غیربهداشتی آبیاری شود.

به گزارش ایرنا، مجید منعمی روز شنبه در جلسه کار گروه بهداشتی شهرستان بروجرد که با موضوع جلوگیری از آبیاری زمین های کشاورزی با آب فاضلاب در فرمانداری برگزار شد، افزود: از دستگاه قضایی تقاضا می‌شود تا با کشاورزانی که محصولات خود را با فاضلاب آبیاری می کنند برخورد شود.
وی اظهار داشت: نباید اجازه دهیم سلامت مردم به خطر بیفتد، از دستگاه‌های مرتبط نیز تقاضا داریم مسیر ورود فاضلاب به زمین های کشاورزی مسدود شود.
فرماندار بروجرد گفت: وضعیت بهداشتی کشتارگاه بروجرد باید سریع تعیین تکلیف شود و اقدامات لازم برای بهداشتی کردن کشتارگاه انجام شود.
منعمی افزود: با بیشتر کردن نظارت ها باید با کشتار خارج از شبکه نیز برخورد شود زیرا سلامت غذایی جامعه را تهدید می کند.
وی اظهار داشت: هر کاری برای بالا بردن امنیت غذایی جامعه انجام می‌گیرد باید رسانه ای شود تا مردم نیز آگاهی داشته باشند.

فرماندار بروجرد گفت: با توجه به اینکه کشت های آبدوست در شهرستان ممنوع است نباید اجازه دهیم محصولات آبدوست کشت شود.
منعمی افزود: کشت محصولات آبدوست در شهرستان بروجرد ممنوع و مصوب شده است، دستگاه‌هایی مرتبط باید در این باره توضیح دهند در صورت اهمال کاری برخورد خواهد شد.
وی اظهار داشت: مراکز آموزش جهاد کشاورزی فعال شود و الگوی کشت را توضیح دهند، تا سال آینده، کشت محصولات آبدوست کمتر شود.
دادستان بروجرد نیز در این جلسه گفت: وظایف دستگاه‌ها برای جلوگیری از ورود فاضلاب به مزارع کشاورزی باید مشخص شود، تاکنون هیچ اقدامی برای رفع مشکل فاضلاب منطقه جنوب شهر نشده است.
سجاد بیرانوند افزود: در بحث کاشت محصولات آبدوست هیچ اقدامی انجام نشده است، مسوولانی که کم کاری می کنند نیز باید معرفی شوند.

معاون شبکه بهداشت بروجرد گفت: آب های آلوده مواد شیمیایی و میکروبی را وارد زمین های کشاورزی می کنند. 
شهرام ممدوحی افزود: سال گذشته ۳۰ کشاورز که زمین های کشاورزی خود را با آب آلوده آبیاری می کردند شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی اظهار داشت: شهرداری و جهاد کشاورزی باید به وظایف خود عمل کنند و از تولید محصولات کشاورزی آلوده جلوگیری کنند.
وی گفت: کشاورزان جنوب شهر معتقد هستند که آب‌های سطحی و فاضلاب با آب کشاورزی ادغام شده و باعث آلودگی شده است.
معاون شبکه بهداشت بروجرد گفت: برخی از کشاورزان منطقه چاه دارند ولی متاسفانه از آب آلوده استفاده می کنند، شهرداری و جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب باید ترتیبی اتخاذ کنند تا فاضلاب با آب‌های کشاورزی ادغام نشود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: از ورود آب فاضلاب شهری به آب‌های کشاورزی باید جلوگیری شود.

جواد گودرزی افزود: حق آبه کشاورزان منطقه کافی نیست و کشاورزان به دلیل اینکه در منطقه کشت های آبدوست دارند از آب فاضلاب استفاده می کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بارها به کشاورزان منطقه جنوب شهر هشدار داده شده ولی متاسفانه کشاورزان توجهی ندارند و باید با کشاورزان خاطی برخورد قضایی شود.

رییس اداره آب و فاضلاب بروجرد گفت: شرایط آبی کشور و وضعیت بارندگی بحرانی بوده است، کشاورزانی که با روان آب های سطحی آبیاری می کنند به ناچار آب فاضلاب را وارد زمین های کشاورزی می کنند.
حبیب اله حدادی افزود: ۱۲ هزار متر مکعب فاضلاب سطح شهر بروجرد  جمع آوری و تصفیه می شود که در اختیار برخی از کشاورزان و شهرداری قرار داده می شود.
وی اظهار داشت: امسال برای توسعه شبکه فاضلاب در سطح شهر اعتبارات خوب دولتی تخصیص داده شده که حجم جمع آوری فاضلاب شهری به ۱۷ میلیون متر مکعب می رسد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه ۹۹ درصد آب فاضلاب شهری بعد از تصفیه قابل مصرف در کشاورزی است باید برای توسعه تصفیه خانه فاضلاب تلاش کنیم.

شهردار بروجرد گفت: برای اولین در غرب کشور در بروجرد فضای سبز با پساب فاضلاب آبیاری می شود و این کار بزرگی است.
یحیی عیدی بیرانوند افزود: پساب فاضلاب یک فرصت است تا در کشاورزی استفاده شود، پساب فاضلاب یک صنعت تولید ثروت خواهد بود.
وی اظهار داشت: جدا سازی آب کشاورزی از فاضلاب شهری با همکاری دستگاه‌های مرتبط انجام خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha