علی داودی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از این تعداد ۲۴ پرونده در کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد و ۸۵ پرونده مطابق ماده ۴۰ مورد بررسی قرار گرفت که پس از تکمیل مستندات ،خاطیان ۱۸ پرونده برای پیگیری قانونی تخلف صورت گرفته به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: در سه ماهه اول سال جاری تعداد ۱۹ مورد شکایت در خصوص عدم کیفیت کالاهای مشمول استاندارد اجباری و نیز عملکرد آزمایشگاه های همکار دریافت و مورد رسیدگی قرار گرفت.
داودی با اشاره به اینکه تولید و عرضه کالای مرغوب و با کیفیت رمز ماندگاری در بازار است اظهار داشت: این اداره کل همکاری لازم با واحدهای تولیدی و خدماتی و فروشگاه ها را در اولویت کاری خود قرار داده و در صورت مشاهده عدم رعایت استاندارد و ضوابط کیفی با واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
داودی افزود: مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاها و خدماتی، اجباری اعلام شود پس از انقضای مهلت مقرر، تولید، تمرکز، توزیع و فروش اینگونه کالاها و خدمات بدون علامت استاندارد و یا بدون تایید سازمان ممنوع است و کالاهای مربوطه توقیف و پس از بررسی موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ ، با متخلف طبق ماده ۴۰ این قانون برخورد میشود.
وی در ادامه از مردم خواست درصورت مشاهده کالای مغایر با استاندارد و یا با کیفیت پایین تر از استاندارد مراتب را از طریق شماره تلفن های ۵۸ - ۳۳۹۱۴۲۵۵ این اداره کل در میان بگذارند.
نظر شما