داود اسدیان روز جمعه در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه دستگاههای اجرایی شهرستان گرفتار روزمرگی هستند و تنها در مناسبتهای مخصوصی آن هم با تشکیل جلسات بدون خروجی به بررسی مواردی میپردازند.
وی بیان کرد: به عنوان مثال نباید موضوع اعتیاد صرفا در هفته مبارزه با موادمخدر و به برگزاری نشستی خلاصه شود و ضروری است مقابله با اعتیاد به عنوان معضلی اجتماعی در طول سال مورد توجه قرار گیرد.
اسدیان اضافه کرد: اگر مسایل مختلف اینچنین پیگیری شود، نمیتوان آسیبشناسی کرد و باید به صورت جدیتر و با تمام ظرفیت برای مقابله با آنها اقدام کرد.
وی با تاکید بر اینکه اعتیاد عامل و دلیل بسیاری از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در جامعه و شهرستان است، ادامه داد: دانشگاهها، آموزش و پرورش، نهادهای فرهنگی، سازمانهای مردمنهاد، پلیس و دانشکده علومپزشکی در این میان نقش اصلی را عهدهدار هستند.
وی افزود: باید به صورت علمی معضلات اجتماعی شهرستان بررسی و کارشناسی شود و اگر نگاه علمی نباشد، نمیتوان به نتیجه رسید.
فرماندار مراغه اظهار کرد: در این راستا نقش رسانهها بسیار مهم است و تولید محتوا از سوی رسانهها میتواند در ریشهکنی این معضل بزرگ اجتماعی تاثیرگذار باشد.
به گزارش ایرنا،در تاریخ ۱۷ تا ۲۶ ژوئن سال ۱۹۸۷ اجلاس بینالمللی مبارزه با اعتیاد و قاچاق موادمخدر توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در شهر وین تشکیل شد و کشورهای شرکتکننده در این اجلاس سندی به نام C.M.O را تصویب کردند که خطمشی همهجانبه اقدامات لازم جهت کنترل موادمخدر را از سوی کشورهای شرکتکننده مشخص میکرد و این کشورها را متعهد کرد تا فعالیتهای بینالمللی در زمینه مبارزه با قاچاق موادمخدر را بهطورجدی، انجام دهند و ازآنجاکه این سند در روز ۲۶ ژوئن برابر ۵ تیرماه با کسب اکثریت آرا کشورهای شرکتکننده در اجلاس تصویب شد، این روز را به نام روز جهانی مبارزه با موادمخدر نامگذاری کردند.
نظر شما