به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از سازمان امور دانشجویان، حسن رحیم پور ارغدی در سومین نشست تخصصی جشنواره ملی سلامت با موضوع دانشجو، دانشگاه، سلامت گام دوم انقلاب اسلامی افزود: بر اساس نگاه توحیدی هدف تنها خداوند است و کل هستی وسیلهای است برای ما، این نگاه سبب میشود که دو سبک زندگی داشته باشیم که در این دو سبک تعریف انسان را نیز عوض میکند.
وی یادآور شد: ما در زندگی باید جهان بینی و زاویه درستی نسبت به جامعه داشته باشیم تا به سلامت روان نزدیک شویم. انسان سالم انسان متعادل است که با عقاید درست محقق میشود و ما نمی توانیم انسان سالم باشیم ولی تحت انسان سالم و عاقل نباشیم.
بخشی از دلایل تاخیر در ازدواج جوانان مربوط به مشکلات اقتصادی، اما بخش عمده آن مسائل فرهنگی است. یکی از خط قرمزهای قرآن بیتفاوت شدن جامعه نسبت به مسئله ازدواج است. سبک زندگی اسلامی موجب میشود تا با وجود همین مشکلات اقتصادی بسیاری از مشکلات حل شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در تعریف سلامت روان با یک نگاه پوزیتیویستی (اثباتگرایی) به انسان تلاش وسیعی با ظاهری کاملا دانشگاهی شروع شد که به واسطه آن تمام ادراکات و احساسات انسانها به قوه و هورمون ارجاع داده شد.
رحیم پور ارغدی تصریح کرد: بیشتر یاسها و ناامیدی های ما به دلیل این است که موقعیت خود را نمیشناسیم و این مساله مهمی است که سبب مشکلات درونی انسان میشود. اگر نگاه خود را توحیدی کنیم هیچ شکستی را شکست نمیبینیم و این برای ما آرامش بخش خواهد بود و سبب سلامت روانمان میشود.
سومین نشست تخصصی جشنواره ملی سلامت با موضوع دانشجو، دانشگاه، سلامت گام دوم انقلاب اسلامی با حضور حسن رحیم پور ازغدی، اعضای کمیتههای علمی جشنواره فعالان حوزه سلامت، مدیران کل سازمان امروز (۳۱ خرداد) در محل این سازمان برگزار شد.
این جشنواره در محورهای اسـلام و سـلامت، سلامت و دانشگاه، سلامـت و امنیت، سلامت و خانواده، سلامـت و ازدواج، سلامت و اشتغال، سلامـت و ورزش، سلامـت و تغذیه، سلامـت و کـرونا و سلامت و فضای مجازی و در پنج بخش شامل آموزش، پژوهش و فناوری، ایده ها و تجارب نوآورانه، تولیدات رسانه ای، هنرهای تجسمی و فضای مجازی برپا شد.
نظر شما