یک اقامتگاه بوم‌گردی استان فارس موفق به دریافت گواهینامه استاندارد شد

شیراز-ایرنا- نایب رئیس انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان فارس با اعتقاد به اینکه استاندارد مشخص می‌کند که یک تأسیسات گردشگری چگونه می‌تواند به طور پایدار فعالیت کند، گفت: یک مرکز بوم‌گردی‌ استان برای نخستین بار در کشور موفق به دریافت گواهینامه استاندارد شد.

عبدالله افشاری شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: اقامتگاه بوم‌گردی ریچی واقع در منطقه کوهمره سرخی شیراز (روستای ریچی) موفق به اخذ گواهینامه استاندارد در بوم‌گردی‌های کشور توسط سازمان ملی استاندارد ایران و اداره کل استاندارد فارس شد.
نایب رئیس انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان فارس ادامه داد: با رعایت استانداردهای لازم افزون بر توسعه گردشگری و تقویت اقتصاد استان، اقدامات اولیه برای حفاظت از میراث فرهنگی، آموزش و توسعه کارآفرینی رقم خواهد خورد. بنابراین تأسیسات گردشگری به ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی‌ به منظور توسعه گردشگری و برای کسب بهره بیشتر به‌دنبال استفاده از فرصت استانداردسازی هستند.
افشاری بیان کرد: به‌کارگیری مدیر فنی به عنوان بازرس برای مراکز گردشگری و ایجاد استانداردهای پایدار و پیاده‌سازی سیستم مدیریت برای مراکز اقامتی می‌تواند به صنعت گردشگری و بوم‌گردی کمک شایانی کند.
وی عنوان داشت: همچنین این اقدامات تأثیر بسزایی بر جذب گردشگر، تبادلات اجتماعی و توسعه اقتصاد محلی دارد. این بدین معناست که استاندارد می‌تواند به راحتی با هر سیستم موجود در جهان ادغام شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در صنعت گردشگری بحث مربوط به خدمات جایگاه بسیار مهمی دارد،گفت: در این صنعت فقط جذب گردشگر مطرح نیست و رضایت گردشگران هم از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی یادآور شد: خدماتی که به گردشگر ارائه می‌شود بایستی با کیفیت مطلوب و اصولی همراه با استاندارد باشد چراکه رضایتمندی مهمانان و گردشگران منجر به رشد این صنعت و در نهایت رونق اقتصادی می‌شود.
افشاری با اعتقاد به اینکه کیفیت خدمات، تقاضای اصلی گردشگران است گفت: مفهوم نهایی کیفیت دربرگیرنده دو بخش خدمت‌رسانی و نتیجه خدمت‌رسانی است که یکی از ابزارهای مهم آن به کارگیری استانداردهای این حوزه توسط ارائه‌دهندگان خدمات گردشگری است.
وی اضافه کرد: بوم‌گردی و سفر در این سالها رشد قارچ‌گونه داشته و پس از یک دوره رکورد در دوران کرونا دوباره رونق خود را در پساکرونا بازیافته است؛ گردشگری ماجراجویی و گردشگری غذا هم شیوه‌های خوبی برای پایداری الزامات و توصیه‌هاست.
افشاری یادآور شد: هدف اصلی ما از استانداردسازی خدمات گردشگری حفظ حقوق مصرف‌کنندگان و تطابق هر چه بیشتر خدمات استاندارد به گردشگران و مهمانان است‌.
نایب رئیس انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان فارس اظهار کرد: امروزه گردشگری به عنوان یک رویکرد بسیار مهم می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد و توسعه کارآفرینی ایفا کند و به کارگیری نیروی متخصص نیز مزایای اقتصادی بسیاری برای تأسیسات گردشگری به دنبال دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha