به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «مصطفی رجبی» روز سهشنبه در جلسه بیمه باغداران، کشاورزان و بیمه شدگان خاص فاقد کمک دولت با حضور بخشداران، رییس شعبه تامین اجتماعی و کارشناسان جهاد کشاورزی، تعاون روستایی و نظام صنفی و دهیاران در سرسرای فرمانداری، افزود: به دلیل آنکه روستاییان صرفا از طریق کشاورزی امرار معاش میکنند و در سطح روستاها مشاغل پایدار وجود ندارد، در زمان پیری که آنها توانایی کار کردن خود را از دست میدهند با فقر مواجه میشوند و از این رو باید توجه شود که دهیاران نقش بسیار پررنگی در آگاهی رسانی به مردم دارند و به دلیل آنکه مورد اعتماد اهالی هستند، میتوانند به عنوان مبلغ مردم را تشویق و ترغیب به بیمه کنند.
وی اظهار کرد: دهیاران مدیران ارشد روستاها هستند و هر پیشرفت و توسعه ای که در روستاها انجام می گیرد، نتیجه تلاش دهیاران است.
رییس شعبه تامین اجتماعی شهرستان جوانرود نیز با بیان اینکه اصلی ترین شاخص توسعه هر کشور توسعه نیروی انسانی است، گفت: یکی از فاکتورهای اساسی این شاخص میزان بهره مندی افراد جامعه از خدمات تامین اجتماعی است.
«سلیم نادری» بیمه باغداران و کشاورزان را فرصتی برای روستائیان دانست و افزود: حق بیمه این افراد در کارگاه های خانوادگی ۳۰۰هزارتومان و در کارگاه های غیر خانوادگی ۵۶۲ هزار تومان است و این در حالی است که حق بیمه کارگران اجباری شاغل در کارگاه های خدماتی حداقل یک هزار و ۷۵۰ هزار تومان است.
وی به معافیت بیمه ای کارگاه های باغداران و کشاورزان اشاره کرد و اظهار کرد: این نوع کارگاهها با توجه به اینکه دارای معافیت بیمه ای ۲۰ درصد از ۳۰ درصد حق بیمه است و دولت آن را به جای کارفرما به تامین اجتماعی پرداخت می کند، فرصت بسیار مناسبی برای بیمه شدن شاغلین در روستاها است.
رییس شعبه تامین اجتماعی جوانرود با اشاره به تعداد بیمه شدگان بخش باغات و کشاورزی خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۲۱ کارگاه فعال در قالب پنج هزار و ۱۳۸ نفر در این حوزه بیمه شده اند.
نادری یادآور شد: شعبه تامین اجتماعی شهرستان جوانرود در حال حاضر هفت هزار و ۷۰۰ بیمه شده اصلی و در مجموع ۲۲ هزار بیمه شده اصلی و تبعی تحت پوشش دارد.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما