جمعیت حامیان انقلاب اسلامی مطالبه های مردمی را تا حصول نتیجه پیگیری می کند

بندرعباس- ایرنا- دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی گفت: این جمعیت در بررسی میدانی از استان ها و عملکرد مسوولان و جغرافیای جمعیتی، سرزمینی، سیاسی و پراکندگی اقوام و ادیان؛ مسائل مختلف را بررسی کرده و مطالبه های مردمی در همه زمینه ها را به گوش مسوولان رسانده و تا حصول نتیجه پیگیری می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی کیهانیان عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه هرمزگان افزود: بسیاری از قوانین در صورت اجرا شدن خود فساد زا هستند و بسیاری از خواسته های مردم و نیازهای ملت نیازمند به وضع قانون در مجلس شورای اسلامی را دارد که ما موظف به انجام این مهم هستیم.

وی با اشاره به اینکه  احزاب پل ارتباطی بین ملت، حکومت و حاکمیت است، بیان داشت: وظیفه ذاتی ما در جمعیت حامیان انقلاب اسلامی این است که ضمن رعایت حقوق مردم نسبت به مراقبت از عملکرد حکومت در بخش های قوای سه گانه اقدام نماییم.

دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی اظهارداشت: جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در واقع یکی از احزاب مردمی بوده  که دست در جیب دولت و حاکمیت نداشته و همه فعالیت های خود را از محل کمک های مجاهدانه مردمی و علاقه‌مندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و مردم و ادامه دهنده راه شهدای این مرز و بوم تشکیل شده است و امیدواریم بتوانیم در راه اعتلای آرمان های انقلاب اسلامی که همان سربلندی و عزت مستضعفان و عموم مردم ستمدیده و بزیرکشیدن اشرافیت و طاغوتیان دراین مرز و بوم است با پشتیبانی ملت و پیروی از ولایت فقیه گام برداریم.

 کیهانیان یادآورشد: احیای آرمان های انقلاب اسلامی بر مبنای وصیت نامه امام راحل و فرمایش رهبرمعظم انقلاب، احیای فرهنگ پاسخگویی مسوولان در حوزه های محلی، ملی و بین المللی و نهادینه کردن مطالبه گری مردم براساس احساسات خلاهای قانونی و نیازهای مختلف اقشار مردم از دیگر اهداف و راهبردهای تشکیل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی است.

فعالیت جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در ۳۸۵ شهرستان کشور

دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی گفت: جمعیت حامیان انقلاب اسلامی  از سال ۱۳۹۳ که پروانه فعالیت خود را از وزارت کشور دریافت کرد، تاکنون موفق به سازماندهی نیروهای ارزشی و توانمند و با انگیزه و دلسوز مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در بیش از ۳۸۵ شهرستان و مرکز استان شده است.

کیهانیان تصریح کرد: این جمعیت در سفرهای خود به استان ها سه هدف، نظارت میدانی بر عملکرد جمعیت حامیان انقلاب اسلامی، ایجاد وحدت بین نیروهای همسو و همچنین بررسی نقاط قوت وضعف را دنبال نموده و در ملاقات های خود با گروه های اثرگذار و همچنین مسوولان استانی حکومتی و حاکمیتی مسائل و مشکلات مورد بحث و بررسی قرار گرفته و پیشنهادهای لازم برای رفع ضعف های موجود و همچنین برای تقویت نقاط قوت ارائه می گردد.

وی ادامه داد: ۱۴ کارگروه بهداشت و درمان، آموزش و تحقیقات، فرهنگی و اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، عمران، انرژی، امور قضایی و حقوقی، صنایع و معادن، برنامه و بودجه، امنیت ملی و سیاست خارجی،  سیاست داخلی و شوراها، کشاورزی، آب و منابع طبیعی و ورزش و جوانان را برای جذب و سازماندهی ظرفیت های دانشگاهی و نخبگان برای حل مسائل و مشکلات در سه حوزه محلی، استانی و ملی به کارگیری نماید. 

دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی اظهارداشت: با غنی سازی چارت سازمانی جمعیت با ایجاد شورای مشاوران، شورای راهبردی در استان ها، روابط عمومی و رسانه، دبیرخانه، معاونت کارگروه ها تا ۲۵ کارگروه اقشار، معاونت مطالبه گری امور بانوان، معاونت امور حقوقی، معاونت  مالی و پشتیبانی،ذ معاونت آموزش و پژوهش نعاونت دفتر سیاسی در حوزه های امور مجلس، امورقضاییه، امور دولت و امور شوراها، معاونت حفظ و نشر آرمان‌های انقلاب، معاونت بازرسی و تایید صلاحیت، معاونت طرح و برنامه، معاونت نیروی انسانی، معاونت سایبری و فضای مجازی، معاونت امور دبیران و همچنین معاونت اطلاعات مردمی برای ایجاد یک سازمان قوی و کارآمد، همچنین مقتدر در سطح کشور تا سطح استان، شهرستان، شهر، بخش و مناطق شهرداری را در سراسر کشور تنظیم ابلاغ و اجرایی نماید. 

کیهانیان یادآورشد: نزدیک به ۱۳۰ حزب و تشکل سیاسی دارای مجوز از وزارت کشور در سه جریان اصلاح طلب، اصول گرا و اعتدالیون و مستقلان سازماندهی شده اند که جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در جریان اعتدال با گرایش اصولگرایی قرار دارد. 

وی گفت: احزاب و تشکل های سیاسی دارای وابستگی های حاکمیتی و یا حکومتی و برخی نیز مردمی می باشند و  احزاب و تشکل های حاکمیتی مثل جامعه روحانیت مبارز کشور یا احزاب حاکمیتی اصل رهپویان ولایت و از طیف اصلاح طلب مثل اعتمادملی که اعضا و شورای مرکزی غالب کسانی هستند که ابتدا مسوولیت گرفته و سپس حزب را تشکیل داده اند؛ از مولفه قدرت سازمانی برای حضور در عرصه های سیاسی بهره گرفتند.

سازماندهی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در پنج شهرستان هرمزگان 

دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه «رضا کریم آبادی» به عنوان دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی هرمزگان و «مسعود رستمی» به عنوان دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی جزیره های استان معرفی شدند. گفت: تاکنون جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در پنج شهرستان هرمزگان سازماندهی شده و مقرر شد تا پایان مردادماه امسال ۱۳ شهرستان این استان همایشی نسبت به معرفی تمام دبیران جمعیت اقدام و به مردم و به مسوولان استانی معرفی گردد.

کیهانیان بیان داشت: باتوجه به منابع غنی هرمزگان همچون همجواری با خلیج فارس، وجود جزیره های متنوع، منابع معدنی و بستر انواع فعالیت های اقتصادی و از همه مهم تر مردمی زحمتکش و افرادی توانمند و متخصص، در واقع بالابودن نرخ بیکاری، ناکار آمدی شورای نمایندگان از حیث قوانین مربوطه و ناکارآمدی مدیران از حیث نداشتن اراده و تخصص لازم برای انجام امور قابل قبول نیست.

وی یادآورشد: جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با تنظیم ساختار سازمانی و ساختار اسمی و تدوین شرح وظایف و شرح کار تمام ردیف ها و عنوان های سازمانی در سطوح ملی و استانی توانسته یک سیستم قابل قبولی را ارائه و اجرایی نماید.

گفتنی است دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی همچنین با استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان و دیگر مسوولان استان دیدار و گفت و گو داشتند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha