کمبود نیرو و فرسودگی ناوگان مهمترین مشکل راهداری مراوه‌تپه است

گنبدکاووس- ایرنا- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراوه‌تپه کمبود نیرو و فرسودگی ماشین آلات را از مهمترین مشکلات این نهاد برشمرد و گفت: حداقل یک دستگاه کامیون نو برای ارائه خدمات بهتر در حوزه راهداری این شهرستان نیاز است.

یوسف مرگان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: اکنون ۱۸ نفر نیروی راهداری به همراه ۲ دستگاه لودر، ۲ دستگاه گریدر، یک دستگاه تریلی، یک دستگاه بولدوزر و سه دستگاه کامیون و یک دستگاه غلطک در شهرستان مرزی مراوه‌تپه با سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع وسعت فعالیت دارند.

وی افزود: این تعداد نیرو جوابگوی راه‌های مراوه‌تپه با سطح پراکندگی بالا نیست و همه ماشین آلات مورد استفاده در حوزه راهداری با عمر بالای ۲۰ سال فرسوده شده و نیاز به نوسازی دارد که لازم است حداقل یک دستگاه کامیون جدید به این مجموعه اضافه شود.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراوه‌تپه طول کل راه‌های شهرستان را ۶۵۱ کیلومتر اعلام کرد و گفت: ۹۷ کیلومتر از این راه‌ها منطقه‌ای و بین شهری، ۴۷۲ کیلومتر روستایی و ۸۲ کیلومتر مرزی است.

مرگان ادامه داد: تاکنون ۳۴۶ کیلومتر از راه‌های روستایی مراوه‌تپه آسفالت شده و بهسازی و آسفالت ۵۱ کیلومتر راه شوسه و ۷۶ کیلومتر راه خاکی باقی مانده در دستورکار اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قرار دارد.  

وی تصریح کرد: آسفالت راه روستایی سوجق - بادیانلی بخش گلیداغ مراوه تپه به طول ۸۰۰ متر با ۱۸ میلیارد ریال اعتبار آغاز شده و عملیات اجرایی ۲ پروژه آسفات راه روستایی سایت کچیک به طول ۷۵۰ متر و قرناوه سفلی - چنارلی به طول ۳.۵ کیلومتر به‌زودی انجام می‌شود.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراوه‌تپه افزود: همچنین عملیات بیس(زیرسازی شده) هفت کیلومتر از راه روستایی بسطام دره - دادلی غزنین به طول ۹ کیلومتر انجام شده و آسفالت آن هم تا هفته دولت آماده افتتاح خواهد بود.

مرگان اظهارداشت: از محل اعتبارات داخلی و امکانات موجود همواره رفع نقاط حادثه خیز مانند بازکردن دید پیچ جاده‌ها، خاک‌ریزی نقاط پرتگاهی، شانه‌سازی، خاکریزی لبه رودخانه‌های خطرناک و نصب علائم ایمنی در دستورکار راهداری شهرستان است.

شهرستان مراوه‌تپه حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا ساکن هستند.

به گزارش ایرنا، گلستان افزون بر هزار روستا دارد و حدود نیمی از جمعیت ۱.۹ میلیون نفری استان در روستاها زندگی می‌کنند که از حیث آمار نیروی کار و مولد (روستایی) جزو استان‌های پیش رو کشور است.

بر این اساس دستگاه‌های اجرایی توجه به زیرساخت‌ها همچون توسعه راه‌های روستایی گلستان و انجام عملیات مرمّت، بهسازی و آسفالت به‌ منظور بهبود عبور و مرور روستاییان را از اقدامات اولویت دار خود طی سال‌های اخیر قرار دادند که حاصل آن بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستایی این استان شمالی از راه ارتباطی مناسب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha