کارشناس مسئول هماهنگی ترویج کشاورزی شیروان در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۱۶ نفر آقا و چهار نفرخانم هستند که در کشت چغندرقند، پیاز، لوبیا، خیار، نخود دیم، عدس سیب درختی، گردو، گوساله پرواری، شرکت تولیدی بذر، آبیاری مدرن و غیره به عنوان تولید کننده های برتر انتخاب شدند که در مراسم برگزار شده استان از آنان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
علی ابراهیمی با بیان اینکه این کشاورزان در تولید محصولات رکوردهای خوبی داشتند خاطرنشان کرد: عملکرد بالا، عمل کردن به توصیه ترویجی و علمی، شرکت در کلاس آموزشی و ترویجی، توصیه مزرعه و استفاده از نظر کارشناسان از جمله شاخص های در نظر گرفته شده برای انتخاب نمونه آنان بوده است.
وی اضافه کرد: اهمیت رشته از جهت بهره وری عوامل محدود کننده تولید نظیر آب، توجه به مشارکت در عرصههای مختلف تولید، بهرهبرداری و بخش ترویجی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی و جلوگیری از ضایعات از دیگر پارامترها در انتخاب نمونهها بوده است.
کارشناس مسئول هماهنگی ترویج کشاورزی شیروان گفت: با توجه به خشکسالی های پی در پی و کاهش بارندگی های چند سال اخیر کشاورزان منطقه سنگر تولید را محکم نگه داشته اند که لازم است با پرداخت تسهیلات جهت خرید ادوات، تجهیزات، امکانات به روز و شیوه های مدرن از آنان حمایت شد تا تقویت بشوند و با انگیزه بیشتری تولید را افزایش و فعالیت خوبی داشته باشند.
ابراهیمی افزود: این شهرستان در بخش باغی قطب تولید سیب و در بخش دامی قطب تولید گوشت مرغ است به طوریکه ۶۸ درصد مرغ تولیدی استان مربوط به این شهرستان است.
این شهرستان ۱۵۷ هزار نفری ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی و ۱۲ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.
نظر شما