پایان نامه‌های فناورانه تحصیلات تکمیلی حمایت می‌شوند

بوشهر - ایرنا- مسئول رویداد فناوری پارک علم و فناوری خلیج فارس گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوشهری می‌توانند با ثبت نام در رویداد فناوری جوانه همزمان با سراسر کشور از حمایت مالی برای انجام آزمایشات و ارائه نمونه پایلوت بهره‌مند شوند.

مونا صادقی روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: این رویداد از رساله‌های و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری که با رویکرد نوآورانه و فناورانه به دنبال پاسخگویی به نیازهای جامعه، ‌سازمان‌های اقتصادی و تجاری سازی فناوری هستند، حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: تاکنون سه از این رویداد فناوری در کشور برگزار شده است و پارک علم و فناوری بوشهر در ۲ دوره اخیر آن مشارکت داشته است.

مسئول این رویداد فناورانه در استان بوشهر عنوان کرد: هدف از برگزاری رویداد فناوری جوانه ایجاد زمینه لازم برای اثبات ایده‌های تحقیقاتی در قالب ارائه نمونه پایلوت و انجام آزمایش‌های تجربی است.

صادقی اضافه کرد: پارک علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، موسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاعی و پارک علم و فناوری نفت و گاز سازمان‌های حامی این رویداد فناورانه هستند.

وی با بیان اینکه آخرین مهلت برای ثبت‌نام برای رویداد جوانه ۱۵ تیر ماه است، اعلام کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان بوشهر در همه رشته‌ها به شرط تصویب پروپزال در دانشگاه، می‌توانند با نام نویسی در سایت PIT.MSRT.IR در این رویداد شرکت کنند و از حمایت مالی برای مقطع کارشناسی ارشد از ۱۵ تا ۴۵ میلیون و در مقطع دکتری از ۳۰ تا ۹۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض استفاده کنند.

وی گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پارک‌های علم و فناوری حامیان اصلی این رویداد علمی هستند و در استان بوشهر پارک علم و فناوری خلیج فارس متولی این امر است که دانشجویانی که نیاز به  کسب آگاهی بیشتر در این زمینه دارند، می‌توانند به این مرکز مراجعه کنند یا با شماره ۰۷۷۹۱۵۷۰۵۶۰ و داخلی ۲۱۲۳ تماس بگیرند.

مسئول پذیرش و جذب پارک علم و فناوری خلیج فارس پیشنهاد کرد: تولید قطعات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و طرح‌های حوزه زیست فناوری و پرورش آبزیان از مزیت‌های بومی استان بوشهر است و دانشجویان رشته‌های مرتبط می‌توانند به تولید پایان نامه‌های فناورانه در این زمینه‌ها بپردازند.

وی افزود: صادرات داده های فرهنگی و هنری، ارائه خدمات ابری ( نوعی خدمات اینترنتی بر بستر وب) و صادرات آن به کشورهای منطقه، کاربرد آی او تی در مسائل امنیت غذایی، مدیریت مصرف آب و شهر هوشمند، ایجاد زیرساخت‌های سیستم عامل باز و فراگیر کردن کاربرد آن در ایران و کشورهای فارسی زبان منطقه، ارسال مرسولات پستی با استفاده از پهباد و گوشی موبایل هوشمند هم از اولویت‌هایی است که پارک علم و فناوری فاوا به عنوان سازمان حامی این گرنت ( بودجه طرح پژوهشی) مطرح کرده است.

پایان نامه‌های فناورانه تحصیلات تکمیلی حمایت می‌شوند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha