افغانستان اولویت نخست خراسان جنوبی در حوزه تجارت خارجی است

بیرجند - ایرنا - رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی گفت: براساس هدف گذاری در نمایندگی وزارت امور خارجه استان با توجه به هم مرزی استان با افغانستان و استان فراه این کشور، افغانستان اولویت خراسان جنوبی در حوزه روابط تجاری خارجی است.

به گزارش چهارشنبه شب خبرنگار ایرنا "مهدی حیدری‌فرد" امروز در نشست شورای اداری خراسان جنوبی با اشاره به ملاقات‌های اخیر استاندار خراسان جنوبی با سفرای کشورهای آسیای میانه و حاشیه دریای خزر اظهار داشت: دومین بازار هدف روابط تجاری استان را کشورهای آسیای میانه و حاشیه دریای خزر قرار داده‌ایم تا با ایجاد روابط مختلف برای محصولات استراتژیک استان بازار هدفی پیدا کنیم.

وی عنوان کرد: با هماهنگی‌های انجام شده استاندار خراسان جنوبی در یک ماه اخیر نشست‌هایی با سفرای کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، گرجستان، ارمنستان و قرقیزستان داشت که هدف از برگزاری این نشست‌ها معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خراسان جنوبی بود.

حیدری‌فرد بیان کرد: در این نشست‌ها در زمینه بازاریابی محصولات کشاورزی و ایجاد سرمایه گذاری مشترک با فعالان بخش خصوصی این کشورها در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی بحث و تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: در این نشست‌ها با توجه به ظرفیت‌های غنی خراسان بحث و تبادل نظر شد که با فعلان بخش خصوصی این کشورها سرمایه گذاری مشترک داشته باشیم تا از خام فروشی مواد معدنی استان جلوگیری شود، با توجه به ظرفیت‌های گردشگری خراسان جنوبی، این استان می‌تواند یکی از مقاصد گردشگران این کشورها نیز باشد.

رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در زمینه علمی و دانشگاهی ظرفیت غنی به خصوص در دانشگاه بیرجند داریم، اضافه کرد: در این نشست آمادگی خود را برای تبادل دانشجو و استاد و برگزاری همایش‌های مشترک علمی اعلام کردیم.

حیدری‌فرد عنوان کرد: کشورهای آسیای میانه برای ایران و خراسان جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده از ظرفیت و موقعیت ترانزیتی این کشورها برای ما اهمیت دارد و از طرفی خراسان جنوبی در کریدور جنوب به شمال قرار دارد که می‌تواند همکاری‌های خوبی را با کشورهای آسیای میانه داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی هم گفت: سند تحول دولت مردمی در نخستین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به کلیه فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده تا به عنوان خط مشی دولت سیزدهم، به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

ناصر ناصری از مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران خواست با مطالعه این سند، درخصوص مفاد و جزئیات آن، اشراف اطلاعاتی پیدا کنند.                                                                            

وی با اشاره به دستورالعمل دولت مبنی بر مدیریت مصرف برق در دستگاه‌ها، تصریح کرد: در همین راستا، موضوع تغییر ساعت کاری ادارات به استانداران تفویض شد که ما هم در استان با تدبیر آقای استاندار و با لحاظ قانون خدمات کشوری و رعایت ۴۴ ساعت کاری در هفته، ساعت کاری ادارات را ۶ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۳ تعیین کردیم.

ناصری ادامه داد: دولت به جهت ایجاد هماهنگی بین استان‌ها، ساعت کاری را برای روزهای شنبه تا چهارشنبه ۷ تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و برای روز پنجشنبه ساعت ۷ تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه تعیین کرد.

وی متذکر شد: با لحاظ این ساعت کاری، لازم است کاهش نیم ساعته کار کارکنان با تدبیر مدیران هر حوزه به صورت حضوری یا دورکاری جبران شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر ضرورت اسکان مدیران در محل خدمت، افزود: بر اساس این قاعده که در جلسه شورای اداری قبل هم تاکید شد، مدیران می‌بایست ضمن اسکان و استقرار در محل خدمت، از استفاده شخصی از خودروهای دولتی بپرهیزند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha