به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز چهارشنبه در کارگاه تخصصی فرش که در محل فرمانداری قرچک برگزار شد اظهار داشت: توسعه و رشد هنر صنعت فرش دستباف، یکی از راههای مهم کمک به اقتصاد خانواده و رفع مشکل بیکاری است و باید فعالیت آن بر اساس برنامه ریزی منسجم در قرچک توسعه پیدا کند.
وی با بیان این که فرش به دلیل برخورداری از دو حوزه هنر و صنعت، از اهمیت ویژهای برخوردار است افزود: در گذشتههای نه چندان دور، در هر خانه یک دار قالی وجود داشت و بخشی از هزینههای خانواده با بافت یک یا چند قالی در سال تأمین میشد و لازم است تا با توسعه فعالیت این افراد، بار دیگر رونق به این صنعت باز گردد.
وی افزود: شهرستان قرچک از ظرفیتهای ویژهای در حوزه فرش و قالیبافی برخوردار است که برای توسعه فعالیت این هنرصنعت لازم است تا شرکت تعاونی فرش با نگاه تخصصی به این حوزه در شهرستان قرچک تشکیل شود.
فاتحینژاد گفت: با تشکیل شرکت تعاونی فرایند تأمین مواد اولیه بافت فرش، آموزش تخصصی، ارتقاء کیفیت و کمیت بافت فرش، بهبافی و بازاریای به صورت تخصصی و علمی صورت میگیرد.
وی با اشاره به لزوم بازاریابی علمی در حوزه فرش گفت: بهتر است تا پیش از بازاریابی، ابتدا بافت فرش بر مبنای سفارش صورت گیرد و سپس با شناخت بازار هدف، نسبت به توسعه بافت فرش اقدام شود.
فرماندار قرچک تصریح کرد: به منظور توسعه فعالیت بافت فرش، لازم است تا ضمن شناسایی فعالان این حوزه، در هر یک از روستاهای قرچک یک کارگاه فرش دایر شود تا زمینه توسعه این هنرصنعت، در مناطق مختلف این شهرستان فراهم شود.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما