به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی سه شنبه شب در نشست هماهنگی تامین این دستگاه ها اظهار داشت: هفته گذشته طی بازدید انجام شده از بخش دیالیز بیمارستان شهید محمدی بندرعباس، بخشی از مشکلات این بخش از زبان کادر درمان و بیماران شنیده شد و در همین راستا نیز تصمیماتی در جهت رفع برخی از این مشکلات گرفته شده است.
وی ادامه داد: عمده مشکلات مطرح شده در این بازدید کمبود دستگاههای دیالیز و قدیمی بودن دستگاهها، کمبود نیروی انسانی پزشک و پرستار، کمبود فضای بخش دیالیز این بیمارستان و مباحث مرتبط با تغذیه بیماران بود که رفع این مشکلات مهمترین دغدغه بیماران، همراهان بیماران و پزشکان و پرستاران این بخش عنوان شد.
استاندار هرمزگان ابراز داشت: صنایع مستقر در غرب بندرعباس مکلف هستند که هر چه سریعتر این دستگاه های را خریداری و به شبکه بهداشت و درمان استان هرمزگان تحویل دهند تا بخشی از مشکلات بیماران این حوزه رفع گردد.
به گفته دوستی شرکت فولاد هرمزگان تامین ۱۰ دستگاه، منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و زیر مجموعههای این منطقه مجموعا ۱۲ دستگاه، شرکت نفت بندرعباس و زیر مجموعههای نفتی ۴ دستگاه و شرکت بنا گستر کرانه نیز تامین ۴ دستگاه دیالیز استاندارد و مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را تقبل کردهاند.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ بیمار دیالیزی در استان هرمزگان وجود دارد که نیازمند دستگاههای دیالیز هستند.
نظر شما